Ionuț Iugulescu e pentru schimbare în fotbalul județean! Arbitrii indisponibili îi taxează pe cei care au trădat

2961

Chiar dacă nu a depus cerere de indisponibilitate, Ionuț Iugulescu (foto) este solidar cu protestul arbitrilor dâmbovițeni, în număr de 68. Cum acesta are meci sâmbăta la prânz cu echipa de juniori pe care o antrenează în cadrul clubului Chindia, nu poate oficia jocuri la nivelul Ligii a 4-a. Invitat la Sport Show, pe Columna TV, „Ciachi” Iugulescu a transmis că fotbalul dâmbovițean are nevoie de o schimbare. Acesta a mai spus că arbitrii trebuie să fie uniți, iar prin semnalul tras, să se bucure de protecție pe stadioanele județului.

Câteva ironii…

Arbitrii dâmbovițeni comunică printr-un grup în WathsApp, unde își manifestă dezamăgirea că anumiți colegi au ignorat demersul inițiat. „Dacă sunt așa de disperați după bani, ar fi trebuit să ne spună și făceam chetă cu un leu, doi lei, trei lei, și le acopeream noi baremul de la Liga a 4-a sau de la juniori”, am selectat unul dintre mesajele primite. Mai mult, arbitrii indisponibili ne-au pus la dispoziție și câteva conversații purtate în acel grup. Am ales să nu oferim numele celor implicați, câte vreme nu le-au făcut publice nici „indisponibilii”.

Câteva conversații…

* Iată cum i se adresează un „disponibil” celui responsabil cu evaluarea teoretică a arbitrilor, într-o conversație purtată pe 25 septembrie 2017. Am redat textul în forma originală, fără a interveni în vreun fel. „imi cer mi de scuze de deranj, sper sa nu te superi pe mine, am si eu o rugaminte la tine daca se poate si poti sa ma ajuti; am auzit ca tu faci alea pentru maine la testare te rog frumos ma poti ajuta si pe mine, mi a zis tata ca daca nu iau numai ma lasa sa vin la arbitraj, daca poti si doresc; stiu ca tu esti o.persoana sincera si dasta am apelat la tine, sper sa nu te superi pe mine… Nu am invatat si eu sunt la serviciu si nu am cand dasta am apelat si eu la tine sa ma ajuti si pe mine sa iau 7 nu ma intereseaza de altcineva nu am avut timp si eu. altfel numai ma lasa si pe mine tata. te rog frumos nu ma spune lui domnul X te rog imi este frica rau de el. iti multumesc din suflet”.

* Iată cum se adresează un „indisponibil” colegilor, pe 17 noiembrie, după ce a fost contactat să se prezinte etapa trecută la un meci de Liga a 4-a. „Bai…eu nu stiu cum naiba am ajuns pe delegari cand ii spusesem oricum dlui. X inca dinainte sa ne facem toti cererile ca nu am cum sa arbitrez pana pe 19 inclusiv! Ca sa aflu astazi ca ma suna o anume M. cum ca avem meci maine la Bucsani si i-am zis clar ca imi e greu sa ajung ca nu am cum. Si m-a sunat iar dl. in cauza sa ma acuze ca de ce nu pot sa ajung si ca daca maine nu voi fi la meci cat timp mai este… nu o sa ma mai delege deloc!! Ziceti si voi acum… Ce sa fac? A zis ca nu ma mai deleaga”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here