Ionel Pitaru o apără pe Petruța Iugulescu și îl avertizează pe Vasile Stroe! ,,Să nu uite faza din magazia cu lemne a școlii din Ghirdoveni”

2833

Petruța Iugulescu le-a adus public reproșuri și acuzații grave lui Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, și lui Vasile Stroe, președintele Comisiei de Competiții și Disciplină, vorbind deschis despre abuzurile care se petrec la nivelul Asociației Județene de Fotbal. Ecuson FIFA, Petruța, a mers la sediul AJF după scandalul gigant de la Răcari, unde a fost arbitru asistent, pentru a-și exprima nemulțumirea că la meciul respectiv, cu Bucșani, unul de risc, nu a fost solicitată prezența Jandarmeriei și nici nu a fost delegat un observator. Dacă Tudor Emil nu a avut nicio reacție, Vasile Stroe ne-a contactat, pentru a-i publica un punct de vedere. „Petruța Iugulescu ne creează mari dificultăți în activitate și nu este în măsură să pozeze într-o persoană justițiară. Dacă este așa de corectă, să spună cum a fost la un meci disputat la Ghinești, în turul campionatului. Știa foarte bine că un arbitru tânăr și de perspectivă, Andrei Delureanu, colegul ei de la centru, s-a fotografiat în mod intenționat cu un alt jucător decât cel contestat. De ce a ascuns acest lucru, la prestanța pe care o are, de ecuson FIFA?”.

Remus Bârdeș, cu expresii calomnioase la adresa Petruței Iugulescu

Ulterior, am intrat în posesia unor convorbiri șocante purtate pe o rețea de socializare între Petruța Iugulescu și câțiva colegi arbitri, printre ei și Remus Bârdeș, care a folosit expresii calomnioase la adresate unei doamne. Subiect asupra căruia vom reveni! Bârdeș junior s-a adresat nepoliticos și în direcția lui Ion Ducu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, la ultima ședință, unde a fost filmat de un coleg. „La un moment dat, Bârdeș l-a luat de cămașă pe Ducu. Dacă nu intervenea Iulică Preda, ar fi ieșit mai urât”.

Pitaru: „Petruța Iugulescu e un simbol al arbitrajului dâmbovițean!”

În apărarea Petruței Iugulescu a sărit, interesant, Ionel Pitaru, președintele Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF. „Dacă Stroe s-a luat de Petruța Iugulescu, un simbol al arbitrajului dâmbovițean, Pitaru îl întreabă dacă își mai aduce aminte de faza din magazia cu lemne a școlii din Ghirdoveni, acolo unde era director”. Se impune mențiunea că Ionel Pitaru face parte structurile AJF Dâmbovița, prezidată de Tudor Emil, unde este coleg cu Vasile Stroe. Pitaru nu este un simplu personaj, ci un nume uriaș al fotbalului târgoviștean, care a transmis că în perioada următoare va ieși cu dezvăluiri importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here