Ion Atanasiu a calificat două echipe la Turneul Final de volei! CSȘ Târgoviște, pe locul 5 la cadete

1014

Zilele trecute a avut loc Turneul Final al Campionatului Național de Cadeți la Volei Feminin. Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a ajuns printre cele mai bune șase echipe ale țării și a evoluat în faza finală a competiției, găzduită de Timișoara. Echipa pregătită de Ion Atanasiu a câștigat un singur meci, cu ACS Silvania Sport (3-0). În rest, au fost înregistrate înfrângeri cu Dinamo București (0-3), CSȘ Bega Timișoara (0-3), CSȘ Turda (2-3) și CSM București (0-3). Finalul competiției a găsit formația târgovișteană pe locul 5, cu 4 puncte. Clasamentul complet este următorul: 1. CSM București (15 pct.), 2. Dinamo Bucureși (11), 3. CSȘ Bega Timișoara (10), 4. CSȘ Turda (5), 5. CSȘ Târgoviște (4), 6. ACS Silvana Sport (0).

Lumea a zis că avem echipă frumoasă”

Ion Atanasiu s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale, mai ales că a avut în lot jucătoare mai mici de vârstă. „Se putea mai mult, dar am avut patru jucătoare mai mici de vârstă, iar acest lucru s-a văzut. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul, fiind mai mici. Una peste alta, nu au făcut jocuri rele, dar au pierdut pe finalul seturilor. Am avut cea mai mică medie de vârstă, dar am fost și echipa cu cea mai mică talie. Lumea a zis că avem echipă frumoasă. În meciul cu Turda, în setul doi ni s-a accidentat căpitanul, iar acest lucru a contat. Cred că maximul pe care îl puteam obține era locul 4. De miercuri începe Turneul Final la categoria lor de vârstă, ne dorim o clasare pe podium”, a spus antrenorul de la CSȘ Târgoviște. Lotul a fost format din Andrada Dumitrescu, Mălina Răvășilă, Maria Cristescu, Diana Badea, Mara Dumitriu, Diana Ropotan, Raluca Puică, Ana Maria Marinescu, Ema Gîdiuță, Ștefania Neagu și Raisa Constantin.

Turneul Final la Speranțe se desfășoară la Târgoviște

Începând de astăzi și până duminică se desfășoară în sala de sport Ioan Valerian, din micro 3, Turneul Final la Volei Speranțe. CSȘ Târgoviște, sub coordonarea tehnică a aceluiași Ion Atanasiu, face parte din grupa a II-a și va juca numai de la ora 18.00, cu CSȘ Lugoj (miercuri), CNNT Craiova (joi) și CSV Craiova (vineri). În cealaltă grupă se regăsesc Academia de Volei Tomis Constanța, Dinamo București, CSM București și CSȘ 5 București.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here