Gala CSM Târgoviște, Gala Gabi Boriga!… Cu merite evidente, dar și cu decizii sau intervenții controversate (galerie foto)

2136

S-a scris puțin despre Gala CSM Târgoviște. O gală frumoasă, chit că a fost organizată nepotrivit, la cinci luni de când s-au împlinit 10 ani de activitate. Prezentat de Gabi Boriga, evenimentul a fost gândit în așa fel, încât atenția și laudele să curgă spre fostul primar. Cu merite evidente la palmaresul clubului, dar și cu multe decizii și intervenții controversate. Boriga a selectat atent invitații, mulți foști subalterni din perioada în care conducea destinele urbei, care l-au ridicat în slăvi pentru merite deosebite aduse la dezvoltarea sportului de performanță târgoviștean. Puțini i-au acordat atenție primarului în exercițiu, Cristian Stan, fără de care sportul local s-ar fi prăbușit după managementul pârjol din perioada PDL-istă. „Mi-a plăcut la gală, a fost un eveniment interesant”, a transmis scurt primarul Târgoviștei, care nu a postat nimic de la acțiunea CSM.

Meritau și medicii o diplomă, șoferii, cei din personalul activ

Gala CSM Târgoviște s-a dorit una profi și chiar a fost pe multe porțiuni. S-au ținut discursuri, s-au oferit plachete și diplome, s-au împărțit eșarfe, a fost drăguț. Nu puteau lipsi nemulțumiții sau cârcotașii, însă nu era locul. Adevărat că au fost premiați unii care nu meritau și că nu au fost premiați alții care meritau. Fiecare organizator are strategia lui și urmărește anumite ținte. În opinia noastră, nu ar fi trebuit ignorați cei care au muncit ani de zile la CSM Târgoviște în credință, cadre din personalul medical sau din cel auxiliar. Medicii ar fi meritat și ei o diplomă, conducătorii auto sau colegii activi din club.

La mulți ani, CSM Târgoviște!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here