E anul lor! Motan și Vremăroiu, cei mai buni arbitri dâmbovițeni

1761

La cel mai bun an din carieră, cu promovări la un nivel superior, Mihai Motan și Andrei Vremăroiu și-au împărțit primul loc în ierarhia arbitrilor dâmbovițeni, stabilită în Anchetele Sport Impact. Au adunat același număr de puncte, astfel că ar fi fost nedrept să recurgem la alte criterii de departajare. Motan și Vremăroiu au fost cei mai buni, în opinia votanților, pe podium făcându-și loc și Marius Chițu. Au completat Top 10, Adrian Dumitru, Bogdan Duțu, Marian Mălău, Ionuț Catană, Răzvan Dobre, Eugen Toma, Andrei Ghiureș și Alexandru Marin.

Motan: „Sunt onorat de această recunoaștere”

2022 este anul în care Mihai Ovidiu Motan (32 de ani) și-a împlinit un vis, promovarea în lotul de Liga a 2-a. A arbitrat multe meciuri și la nivel județean, ascensiunea lui fiind evidentă. Iar acest premiu vine să răsplătească un arbitru competent, serios, educat. „Uau, locul 1? Mă bucur că cei care au votat apreciază munca și prestațiile mele. Vreau să le mulțumesc! Este important să știu că evoluțiile mele, atât pe terenul de joc, cât și în afara lui, sunt apreciate. Vreau să mulțumesc și familiei, care a fost tot timpul lângă mine, pentru că nu e ușor să fii mai tot timpul plecat de acasă, și am fost susținut necondiționat. Aș vrea să mulțumesc și conducerii AJF Dâmbovița, domnului Ciprian Prisăcaru, conducerii CJA, împreună cu tot staff-ul. Fac o echipă foarte bună și implicarea lor ne ajută foarte mult. Sper ca în viitor să am aceleași evoluții, poate chiar mai bune, și să ridicăm cât mai sus nivelul arbitrajului dâmbovițean. Nu mă așteptam, neapărat, dar îmi doream acest loc. Probabil că îl meritam. Sunt fericit și pentru Andrei că este apreciat. Este un arbitru de viitor. Amândoi am avut realizări pe plan național. Sunt onorat de această recunoaștere”, a vorbit foarte frumos Mihai Motan.

Vremăroiu: „Aș vrea să-i mulțumesc tatălul meu!”

Andrei Vremăroiu (21 de ani) a avut un an 2022 de excepție. A promovat în lotul de Liga a 3-a, cu prima medie pe țară, la proba scrisă primind notă maximă. Colegii de competiție l-au aplaudat în picioare, pentru că a fost cel mai bun dintre tinerii arbitri propuși în acest moment la nivel național. În ciuda vârstei fragede, nu s-a temut să arbitreze meciurile tari din județ, unde s-a călit pentru pasul următor, promovarea într-un lot divizionar. „Locul 1? Ce tare! Nici nu știu ce aș putea spune… Consider că este o încoronare a muncii mele din acest an. Mă bucur că oamenii m-au văzut pe acest loc și că au încredere în mine. Mereu m-am considerat egal cu toți arbitrii județului și toți am plecat la drum cu șanse egale. Aș vrea să-i mulțumesc tatălul meu. El este cel care m-a adus în arbitraj și care m-a ghidat, când eram la început și pe parcurs, cu tot ce a acumulat în activitatea de arbitru. Mă așteptam și la Mihai Motan să fie în top, e un arbitru foarte bun. Mulțumesc mult tuturor!”, am redat și mesajul lui Andrei Vremăroiu.

Cum s-a votat

Dacă publicul a votat sub formă de comentarii, specialiștii și jurnaliștii au fost aleși de noi, în număr de 10 pentru fiecare categorie. Lista specialiștilor, care au acceptat să-și prezinte opțiunile, a cuprins numai observatori județeni și divizionari, precum Cosmin Bădeanu, Ioan Ducu, Dumitru Nistor, Ionel Pitaru, Ciprian Popa, Dorel Popa, Ciprian Prisăcaru, Gheorghe Stoica, Dan Vasile sau Cătălin Vremăroiu (în ordinea alfabetică). Din partea jurnaliștilor au nominalizat Adrian Albu, Andrei&Tinel Aldea, Gabriel Degeratu, Marius Dumitrache, Bogdan Gheorghe, Alexandru Istrate, Costin Mihai, Vasile Neagu, Ionuț Parghel și Cosmin Sava. Va urma secținea Cel mai bun fotbalist dâmbovițean.

Clasament final

1. Mihai Motan – 32p

1. Andrei Vremăroiu – 32p

3. Marius Chițu – 22,5p

4. Adrian Dumitru – 15,5p

5. Bogdan Duțu – 11p

6. Marian Mălău – 10,5p

7. Ionuț Catană – 10p

8. Răzvan Dobre – 8p

9. Eugen Toma – 6p

10. Andrei Ghiureș – 5p

10. Alexandru Marin – 5p

Clasament cititori

1. Mihai Motan – 12p

2. Adrian Dumitru – 10p

3. Andrei Vremăroiu – 8p

4. Marius Chițu – 7p

5. Eugen Toma – 6p

6. Alexandru Marin – 5p

7. Andreea Bădoiu – 4p

8. Răzvan Dobre – 2,5p

8. Denisa Predică – 2,5p

10. Emanuel Nichita – 0,33p

10. Eric Ploieșteanu – 0,33p

10. Andrei Preoteasa – 0,33p

Clasament specialiști

1. Andrei Vremăroiu – 12p

2. Mihai Motan – 10p

3. Marius Chițu – 7,5p

4. Marian Mălău – 7,5p

5. Ionuț Catană – 6p

6. Andrei Ghiureș – 5p

7. Bogdan Duțu – 4p

8. Ioana Mihălăchioiu – 3p

9. George Radu – 2p

10. Florin Filip – 0,5p

10. Tudor Sillo – 0,5p

Clasament jurnaliști

1. Andrei Vremăroiu – 12p

2. Mihai Motan – 10p

3. Marius Chițu – 8p

4. Bogdan Duțu – 7p

5. Adrian Dumitru – 5,5p

5. Răzvan Dobre – 5,5p

7. Ionuț Catană – 4p

8. Marian Mălău – 3p

9. Bogdan Matei – 2p

10. Adrian Păunescu – 1p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here