Diodor Sano, cea mai nouă unitatea medicală din Târgoviște! Darul lui Dumnezeu, în micro 2, pe strada Hotin

12805

Diodor Sano (Darul lui Dumnezeu) este cea mai nouă unitate medicală din Târgoviște. I-am călcat pragul cu multă curiozitate, iar gazdă și ghid ne-a fost medicul Dragoș Ioanovici. Clinica Diodor Sano, situată pe strada Hotin, nr. 2A, în micro 2, este o afacere de familie, proiectată de ani buni și gândită la detaliu. Fiecare obiect are o poveste a lui, de la aparatura medicală de ultimă generație și până la tablourile care îmbracă pereții, cele mai multe pictate de mama medicului stomatolog. Până și culorile sunt calde aici, alese cu grijă tot de distinsa doamnă Felicia. Diodor Sano se evidențiază dincolo de aspectul estetic și confortul oferit pacienților, și prin dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație.

Servicii medicale stomatologice la cel mai înalt nivel

Diodor Sano oferă în primul rând servicii medicale stomatologice, realizate de medici cu abilitați de specialități și competențe care le oferă dreptul și garanția actului medical specializat. „În stomatologie, un singur medic nu poate să acopere toate ramurile de specialitate, de aceea am considerat că este necesară abordarea multidisciplinară, pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel”, dezvăluie managerul clinicii câteva din reperele folosofiei de afaceri, care oferă personal tratamente fără durere, folosind terapia prin laser. Medicul Dragoș Ioanovici are competențe certificate în laser chirurgical și terapeutic în stomatologie și implantologie, tratând afecțiuni precum paradontoză, gingivite, bio stimulare, tratament endodotic sau albire dentară. Intervențiile pe chirurgie alveolo-dentară sunt realizate de medicul specialist Robert Nicolae, din București, masterand în implantologie, unul dintre cei mai apreciați la nivel național.

Medici renumiți și pe alte specialități

Alături de serviciile stomatologice, Diodor Sano oferă consultații și în alte specialități, garantate de medici primari renumiți.

Pneumologie: dr. Alina Roșca

Neurologie: dr. Ovidiu Simionescu

Alergologie: dr. Ioana Toma

Medicină internă: dr. Dan Ioanovici

Programările și consultațiile se pot face de luni și până vineri, în intervalul orar 12.00 – 19.00, la numărul de telefon 0345.405008. Urgențele pot fi tratate chiar și în zilele de weekend. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook Diodor Sano 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here