Din fotbalul feminin! Chindia și CSȘ Târgoviște înregistrează rezultate decente

834

Fotbalul feminin a căpătat tot mai multă importanță în ultimii ani, fiind unul dintre sectoarele pe care reprezentanții Federației Române de Fotbal au încercat să-l îmbunătățească. Județul dâmbovița are două cluburi care ne reprezintă în competițiile naționale, pe CSȘ Târgoviște (U17) și Chindia Târgoviște (Liga a 2-a și U15). Rezultatele înregistrate sunt unele decente, ținând cont că formațiile dâmbovițene au parte de adversari dificili, care beneficiază de condiții mult superioare.

Pe podium la senioare

La nivel de senioare, Chindia Târgoviște se clasează pe locul 3 în Seria 1 a Ligii a 2-a. Echipa dâmbovițeană a pierdut în ultima etapă, 1-6 cu Liceeni Topolog. În urma acestui rezultat, formația târgovișteană a rămas cu 18 puncte și ocupă locul 3 în clasament, la 3 puncte în spatele locului secund, ocupat de Liceeni Topolog, și la 6 lungimi distanță în spatele liderului Farul Constanța.

CSȘ Târgoviște, pe locul 3 la U17

În Campionatul Național U17, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a jucat în ultima etapă din 2022 împotriva celor de la Fair Play Joc Cinstit, înregistrând o înfrângere, 3-5. Echipa dâmbovițeană face parte din Seria a 3-a și se clasează pe locul 3, cu 6 puncte din 6 meciuri, iar în etapa următoare va juca cu Atletic Drăgășani, echipa de pe ultimul loc, fără punct până în acest moment. Campionatul se va relua în prima parte a lunii martie.

Cea mai bună clasare este la U15

În Campionatul Național U15, Chindia Târgoviște a pierdut în ultima etapă, 0-5 cu Farul Constanța, și se clasează pe locul 2 în Seria a 2-a, cu 10 puncte. Echipa târgovișteană este la 6 puncte în spatele liderului Farul Constanța. Mihai Tătăranu și Alexandru Pană sunt antrenorii responsabili cu pregătirea echipelor de fotbal feminin din Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here