Dezvăluiri cu nume și prenume! Prisăcaru îi provoacă public pe Iugulescu, Dobă și Boriga

4045

Dacă până acum a evitat să pronunțe nume atunci când a vorbit despre trecutul întunecat al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, Ciprian Prisăcaru nu a mai protejat pe nimeni luni seară la Sport Show, pe Columna TV.

* „De ce clubul a acceptat tacit sancțiunile impuse încă din 2014, fără a mai reclama un fals? Din 2014 și până am preluat eu, pe nimeni nu a interesat subiectul ăsta, nimeni nu a vorbit despre subiectul ăsta, nimeni dintre persoanele oficiale din club nu a vrut să facă lumină pe subiectul ăsta. De ce nu a reacționat clubul, după ce a fost informat oficial despre amenda de 10.000 de franci elvețieni de la FIBA?”. Aici ar fi trebuit să răspundă Ciprian Iugulescu, însă a fost de negăsit.

* „În ce calitate un fost primar, Gabriel Boriga, a semnat împuternicirea avocatului turc pentru a reprezenta clubul în procesul de la BAT? Lumea trebuie să știe că echipa de baschet nu mai există, din cauza unor greșeli care s-au făcut, din cauza unor oameni care stau ascunși și nu vorbesc, și care încearcă să deconteze pe imaginea mea, faptul că echipa de baschet nu mai evoluează în prima ligă și nu mai e candidată la titlu. Echipele astea nu mai sunt pe persoană fizică, probabil au fost în trecut”, l-a provocat Prisăcaru pe Gabi Boriga, însă nici el nu a intrat într-un dialog telefonic.

* „Marius Dobă a semnat și ștampilat adrese oficiale către FIBA și FRB, prin care a recunoscut decizia BAT și, implicit, contractul invocat. Tot el a semnat și ștampilat adrese oficiale, prin care a informat FIBA și FRB despre plata parțială făcută în contul lui Dikeoulakos. Adică Marius Dobă, în calitate de administrator al clubului, a semnat două adrese către FIBA, în care a recunoscut cazul și s-a promis rezolvarea lui. Eu unul nu am găsit în club acele documente, în schimb la FIBA apăreau”, a transferat președintele CSM discuția către fostul administrator al clubui, însă nici Dobă nu l-a combătut.

* „Nu mai e niciun secret că domnul Yannakis a plătit 10.000 de euro pentru club. Cine l-a pus să plătească banii ăștia și cine i-a dat detaliile contului lui Dikeoulakos? Omul poate a vrut să facă un bine și să îndrepte niște trăznăi pe care le-au făcut alții”. Însă nici Yannakis Ioannou nu a reacționat, motivând că e la Londra și că nu are timp de prostii. Articolul complet poate fi citit miercuri, în cotidianul Jurnal de Dâmbovița.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here