Derby dâmbovițean la Liga a 3-a! Pucioasa câștigă la Flacăra Moreni

910

În prima etapă din returul sezonului regulat al Ligii a 3-a s-a disputat un nou episod din derby-ul dâmbovițean dintre Flacăra Moreni și FC Pucioasa. Reprizele au fost împărțite, Pucioasa a fost mai bună în prima parte a meciului, când a și luat un avantaj considerabil, care i-a permis să se impună, chiar dacă în actul secund Flacăra a fost echipa care a dominat. În urma acestui rezultat, Pucioasa a acumulat 15 puncte și rămâne pe locul 5, în timp ce Flacăra, cu 12 puncte, este pe locul 7. Etapa următoare se vor juca următoarele partide: FC Pucioasa – CS Dinamo București și CS Blejoi – Flacăra Moreni.

Pucioasa, mai bună în prima parte

Pucioasa a deschis scorul la prima acțiune mai serioasă. Ioniță a profitat de poziționarea greșită a fundașilor echipei gazdă și l-a învins fără emoții pe Budoiu (3). Flacăra a oferit replica prin Drăgan, dar șutul acestuia, din afara careului, a trecut peste poartă (14). Pericolul a revenit la poarta morenarilor, însă Calofir a trimis peste, dintr-o poziție foarte bună (15). Pucioasa și-a mărit avantajul în urma unei lovituri libere. Simion a centrat, Țilică a încercat să respingă, dar a trimis mingea în Niculăescu, iar aceasta a ricoșat în poartă (30). Flacăra a încercat să intre în joc până la pauză, însă Ghițescu a intervenit bine la șuturile lui Țilică (35) și Niculăescu (43).

Golul lui Drăgan nu a fost suficient

Flacăra a început partea secundă în atac, însă Zaharia nu a găsit drumul spre gol. Mai întâi a șutat pe lângă poartă (48), iar mai apoi s-a opus Ghițescu (55). Flacăra a reușit să micșoreze totuși diferența, prin Drăgan, pe pasa foarte bună a lui Zaharia (56). Morenarii au fost aproape să egaleze, însă șutul puternic al căpitanului Cernea, din lovitură liberă, a fost apărat de portarul oaspeților (73). Ultima ocazie a meciului a avut-o echipa din Pucioasa, atunci când Zamfir a trimis în bară, dintr-o poziție excelentă, singur cu portarul Budoiu (83).

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra. Spectatori: 250. Au marcat: Drăgan (56) / Ioniță (3), Niculăescu (autogol-30). Cartonașe galbene: Negrea (31), Zaharia (42) / Brătucu (5). Au arbitrat: Alexandru Naum (Buzău), Cosmin Ciocan și Alin Soare (ambii din Turnu Măgurele). Observator arbitri: Florin Buzărnescu (Craiova). Delegat joc: Mitu Roșu (Ploiești).

Flacăra: Budoiu – Neagu (32 Terec), Niță (74 Ristea), Oaie, Cernea, Oancea – Zaharia, Negrea, Țilică (59 Predescu), Drăgan (74 Mardale) – Niculăescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Pucioasa: Ghițescu – Brătucu (17 Samoilă), Marina, Călin, Diță (77 Zamfir) – Dragnea, Petre, Simion – Enache, Calofir, Ioniță (87 Serafim). Antrenor: Sică Bârdeș.

Sursa: Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here