Denis Ispas ține pumnii Chindiei! „Sper să evite retrogradarea și să se întoarcă mai repede pe Eugen Popescu”

1298

Denis Ispas a plecat cu scandal de la Chindia în iarna anului 2017, ajungând la Dunărea Călărași, după ce a trecut și pe la Viitorul  Târgu Jiu (ACS Șirineasa) pentru o perioadă de șase luni. Cu formația din Călărași a evoluat în premieră pe prima scenă fotbalistică, apoi a mers la Farul Constanța, în liga secundă, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. În prezent, fundașul de 26 de ani evoluează pentru Turris Turnul Măgurele, echipă care atacă promovarea în Liga 1, iar în meciul de la Constanța, cu Farul, Ispas a marcat împotriva fostei sale echipe și a adus trei puncte importante în contul formației sale.

„Dacă nu ai liniște, e mai greu să faci performanță”

Fostul jucător al Chindiei urmărește meciurile echipei și nu ar refuza pe viitor o nouă colaborare cu formația târgovișteană, dar este conștient că acest lucru a devenit dificil. Ispas este mulțumit de ceea ce se întâmplă la Turnu Măgurele și își dorește să revină cât mai rapid pe prima scenă fotbalistică a țării. „Dacă există liniște și stabilitate, se poate face performanță. Dacă nu ai liniște, e mai greu să faci performanță. Sincer să fiu, încă nu ne-am gândit la promovare, vrem să luăm fiecare meci în parte și să obținem victoria, calitățile noastre ne fac să abordăm la victorie fiecare meci. Îmi doresc să mă întorc în Liga 1. Din vina mea am plecat de la Călărași, am greșit, nu trebuie să mai fac anumite greșeli, ca să mă întorc acolo unde eu cred că îmi e locul, în Liga 1”, a spus Ispas în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV.

„M-aș întoarce la Chindia, dar e foarte greu”

E foarte greu să mă întorc la Chindia, m-aș întoarce, dar situație e așa cum e, oamenii încă sunt supărați pe mine. A fost alegerea mea de a merge la Călărași, eu îmi asum alegerile și greșelile, sunt un bărbat matur. Le doresc baftă, am urmărit majoritatea meciurilor, cât mi-a permis timpul. Se vede că există presiune pe jucători, în play-out trebuie să abordezi meciurile la victorie, egalurile nu te ajută. Sper să se evite retrogradarea și sper să se întoarcă mai repede pe Eugen Popescu. Din punctul meu de vedere, e nevoie de mai multă determinare. Sunt și eu fotbalist, părerea mea e că le trebuie atitudine și încredere. Sunt într-o pasă proastă, sper să iasă din această perioadă, pentru că lumea din jurul echipei suferă. Am rămas în relații bune cu foștii colegi, nu pot să le doresc răul, e echipa care m-a format la nivel de seniori. Șocurile sunt cu două tăișuri, ori mergi în sus, ori cazi de tot, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea dacă se impune sau nu un șoc la echipă”.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here