Conflict între comisiile AJF! Bătaie, abandon, circ la Odaia Turcului – Mogoșani (Video amuzant)

1977

Dinamo Odaia Turcului – Sportul Mogoșani. Meci din Liga a 5-a, Seria Vest, întrerupt în prelungiri, întrucât echipa oaspete a părăsit terenul de joc. Comisia de Competiții și Disciplină a decis 3-0 pentru gazde, a sancționat formația din Mogoșani cu 200 lei și a penalizat-o cu 3 puncte. Comisia de Apel a anulat toate aceste decizii și a menținut rezultatul din teren (4-1). Motivul? „Arbitrul Aron Pitiș a arătat trei minute în minutul 90+2, pentru calmarea spiritelor, la scorul de 4-1, iar oaspeții au adus probă video că a ținut doar 30 de secunde în loc de trei minute. Să-l suspende pe arbitru! Văpaia mare în opinia mea vine de la arbitri, iar în eșaloanele inferioare, Onoare și Promoție, e dezastru. Mie nu mi-e frică de nimic”, a justificat Alexandru Istrate, membru la Apel. Am intrat și noi în posesia filmulețului, care pare să-i dea dreptate.

Ce spun sursele noastre

Investigația noastră nu s-a oprit aici și am aflat o altă poziție, din partea unui martor al evenimentelor. „În minutul 90+2, un jucător de la Odaia Turcului l-a luat la pumni pe unul de la Mogoșani. Dar pumni zdraveni, peste față. Arbitrul a acordat trei minute, pentru calmarea spiritelor, iar după vreo două minute i-a rugat pe oaspeți să revină pe teren. S-au întors, s-a fluierat reluarea jocului, moment din care pornește și filmarea postată. Numai că bătăușul tot amenința, așa că oaspeții au refuzat să mai reia jocul, iar arbitrul a fluierat finalul. Adevărul este că filmulețul a fost prelucrat în avantajul echipei oaspete, dar și că arbitrul s-a cam pierdut cu firea. Cei de la Apel ar fi trebuit să judece pe documentele oficiale și nu pe o filmare secționată în funcție de interes. Tudor Emil le-a promis celor de la Mogoșani, că-i scapă de sancțiune. Aici dreptatea e de partea Comisiei de Competiții și Disciplină, prezidată de Vasile Stroe”.

Notă: Comisia de Apel a judecat și memoriul lui Vicențiu Micu, de la CS Răcari. Verdictul? „Au rămas deciziile luate de Comisia de Competiții și Disciplină, 24 de etape suspendare și 500 lei amendă”, a anunțat Bebiță Istrate, care a acceptat o confruntare televizată luni, la Sport Show, pe Columna (ora 18.00), cu Daniel Micu, delegatul de la Răcari. Tudor Emil nu a avut un asemenea curaj, după ce Micu a declarat că i-a oferit sume de bani necuvenite, în mod repetat.

 

Facebook Costin Adrian: Video click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here