Chindia sparge gheața! Succes important cu FC Arges

503

Chindia Târgoviște a avut parte de o deplasare dificilă în etapa cu numărul 4 a acestei stagiuni de Liga a 2-a. Trupa pregătită de Vasile Miriuță a jucat la Mioveni, cu FC Argeș, una dintre echipele care și-a anunțat intențiile de a promova în prima ligă la finalul acestei stagiuni. Meciul a fost unul destul de echilibrat, însă Chindia a reușit să profite de erorile echipei adverse și a obținut primul succes stagional. Formația târgovișteană a acumulat 6 puncte, iar în runda următoare va juca pe teren propriu cu Unirea Slobozia. Până atunci, urmează jocul din Cupa României, cu Phoenix Buziaș.

Șerban a marcat un gol fabulos

Andrei Șerban a deschis scorul cu o execuție fabuloasă, de la circa 40 de metri, după o degajare greșită a lui Straton (26). Gazdele au oferit replica prin Angelov, dar acesta a fost blocat de Railean (34), iar mai târziu nu a prins cadrul porții (46). Ultima ocazie a primei părți a avut-o Rusu, dar Railean a intervenit bine (44). Gazdele au avut prima ocazie a reprizei secunde, însă Tudose a trimis peste poartă (63). Chindia a oferit replica prin Prejmerean, însă șutul acestuia a fost respins de Straton (67). Formația târgovișteană a risipit orice emoție, în urma unui penalty obținut la un henț făcut de Rizzi. Moldoveanu a bătut lovitura de pedeapsă, mingea a fost respins în față de Straton, iar atacantul Chindiei a reușit al doilea gol stagional (87).

Caseta tehnică

Stadion: Orășenesc – Mioveni. Au marcat: Șerban (26), Moldoveanu (87). Arbitri: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Claudiu Andrei Filip (Craiova). Observator de arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca). Delegat de joc: Horaţiu Stănescu (Craiova).

FC Argeș: Straton – Tofan (46 Rădescu), Turda, M. Tudose, Rizzi – Al. Răuță (31 Mihalic – 59 Buhăcianu), Balgiu – Bertrand (46 Haită), Pîrvu, B. Rusu – M. Angelov (84 Zătreanu). Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia: Railean – Romeo, Marc, Gîț, Anișorac (46 Manolache ) – Prejmerean, Bogaciuc, A. Șerban (64 Golofca), Boțogan (64 Militaru), Cojocaru (46 Ioniță), Moldoveanu (89 Matiș). Antrenor: Vasile Miriuță.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

COSMIN SAVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here