Cetatea Târgoviște se transformă în Străjerii 1396! Hotărârea Comitetului Executiv, contestată de Mihălăchioiu

2251

Directorul general al echipei Roberto Ziduri, Armand Mihălăchioiu, a intrat într-un conflict deschis cu membrii Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, unde puțin a lipsit să ajungă în calitate de reprezentant al Ligii a 4-a. Mihălăchioiu contestă o decizie a Comitetului Executiv, din finalul anului trecut, când a aprobat schimbarea de denumire a echipei Cetatea Târgoviște, în Străjerii 1396 Târgoviște. „Vom avea o discuție internă și o să venim cu o declarație, dacă este cazul”, a reacționat un oficial al formației care și-a stabilit cartierul general la Șotânga.

Străjerii intră în competiție la jumătatea campionatului! Este de-a râsu-plânsu”

Dacă lucrurile se prezintă astfel, atrag atenția celor care au aprobat acest lucru, au semnat și validat această hotărâre, că de data aceasta voi face toate demersurile necesare, atât pe cale sportivă, cât și civilă, ca lucrurile să reintre în normal. Iată ce oameni sunt în Biroul Executiv, oameni care ori nu au habar de niciun regulament, ori sunt ghidați de alte interese. Ce spune art. 2.1 din ROAF, cu privire la acest lucru. Cluburile pot solicita schimbarea denumirii sub care figurează ca membri afiliați, numai în perioada dintre două ediții de campionat. Mai clar și simplu de atât, nu se poate. Tot din auzite, se spune că această hotărâre s-ar fi validat sub pretextul unei afilieri provizorii. Ori aici nu e vorba de afiliere, ci de schimbare de denumire și nici măcar de o afiliere. Așa cum este ea arătată în art. 13.1 din Statut, nu poate fi făcută între tur și retur. Adică echipa Străjerii, sau cum s-o numi ea, intră în competiție la jumătatea campionatului. Este de-a râsu-plânsu”, reclamă Mihălăchioiu.

Ne vom adresa cu plângere penală, pentru abuz în serviciu!”

Mai mult, dacă acest club va participa în campionatul Ligii a 4-a, este limpede că dreptul său de participare va fi contestat, în baza prevederilor Regulamentului Disciplinar, adresându-ne, așa cum am spus, mai întâi Comisiei de Disciplină a AJF. În cazul în care decizia acestora va păstra aceeași absurditate, vom parcurge pașii următori, adică Apel și Comisia de Recurs a FRF. După ce ne vom fi adresat și parcurs toate etapele organismelor jurisdicționale sportive, ne vom adresa cu plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva membrilor Biroului Executiv al AJF Dâmbovița, care au aprobat această anomalie. Și, în final, întreb și eu prin intermediul dumneavoastră, de ce nu se publică pe site-ul asociației hotărârile Biroului Executiv, așa cum este prevăzut în Statut? Câți dintre membrii Biroului Executiv au cerut acest lucru sau a cerut vreunul? Este ceva de ascuns?”, anunță și întreabă oficialul echipei din Ziduri.

Foto Facebook: Străjerii 1396 Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here