Arbitrul Adrian Ioniță a revenit în Dâmbovița! „I-am spus lui Cristi Catană că mă întorc, dacă iese cine trebuie la alegeri”

3584

Printre cei care ne-au contactat în ultima perioadă s-a aflat și Adrian Ioniță, revenit în arbitrajul dâmbovițean, după o scurtă perioadă petrecută în Prahova. „Am avut o discuție cu Cristi Catană și i-am spus că mă întorc la Dâmbovița, dacă iese cine trebuie la alegeri. Mi-a fost frică să nu iasă altcineva, că îmi ratam cariera. De când sunt arbitru, de șase ani, eu n-am atacat pe nimeni la ziar, iar ei m-au omorât, de zici că sunt Collina. Să mă lase în pace și să-și vadă de treburile lor. Când am greșit la Ploiești, am stat pe bară șase etape. Însă când alții au greșit la Târgoviște, eu n-am zis că sunt proști. Nu se face așa ceva, că de-aia suntem unde suntem în România. De făcut rău se face imediat, dar un bine nu-l prea mai face nimeni”.

„La Târgoviște se face mult rău!”

Tânărul arbitru este afectat de reacțiile veninoase ale colegilor săi dâmbovițeni, dorindu-și o relație de respect cu toată lumea. „Sunt invidioși, că eu am avut meciuri și ei nu, dar nu fac eu delegările. Poate eu nu mă compar cu alții. La Târgoviște se face mult rău. Eu am venit cu foi de la Prahova, a trecut perioada de suspendare, domnul Negoescu știa situația mea. Nu trebuia să vă luați după doamna Petruța, după Chițu sau după Dobre. Știe toată lumea că domnii Chițu și Dobre vor să-mi facă rău, dar eu sunt la un nivel mai sus decât ei, chiar dacă arbitrează la divizie. Am fost suspendat la Prahova, am stat pe bară, toată lumea mai greșește în ziua de azi, nu toți suntem deștepți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here