Zotic nu mai e interesat de FCM Târgoviște! ,,Vreau să schimb băieți, cu fete!”

5860

Altădată o competiție respectabilă, Cupa României la nivel județean a ajuns o bătaie de joc, chiar și în fazele superioare. Altfel nu se explică faptul că două din cele opt meciuri programate în optimile de finală nu s-au jucat. Dacă Săgeata Gura Ocniței nu a asigurat asistență medicală pentru partida cu Gloria Cornești, FCM Târgoviște nu s-a prezentat pe teren propriu, la jocul cu CSM Fieni. Un club cu o tradiție mai importantă decât a actualei grupări Chindia, care va susține barajul de promovare pentru Liga 1, FCM Târgoviște a ajuns în ultimul eșalon posibil, al șaselea. Dar, și mai trist, să nu se prezinte la un meci programat în organizare proprie, pe stadionul din Șotânga.

„Fac academie mare de fotbal feminin la Șotânga. Absolut!”

Finanțatorul Ghiorghi Zotic nu mai este interesat să investească în fotbalul masculin, fie el de seniori sau de juniori, anunțând că se orientează către cel de fete. „Fac academie mare de fotbal feminin. Absolut! Ea e făcută demult, dar numai așa, prin hârtii. Publică, nu. O să fac o colaborare cu CSȘ Târgoviște, pentru că ei n-au voie să țină senioare, după regula ministerului, după regula draci. De când lucrează la mine pe bază, în cantonament, CSȘ are numai rezultate extraordinare. Juca pe la Petrolul, pe la dracu, dar nu avea voie, că nu era omologat terenul de Liga 1 sau Liga a 2-a. Juniorii A și B îi predau la CSȘ, să facem o echipă puternică. Ne-am împărțit în două, unii de-ai mei joacă la Aninoasa sau nu știu pe unde, fiecare după bunul plac. Iar echipa aia de la Promoție nu mă interesează, că nu sunt eu conducător de niciun nivel în județul ăsta, ca să țin o echipă cu jucători de 40 de ani sau de 50. Nu pot să vând niciunul. Nu mă interesează Liga a 6-a, Liga a 4-a sau liga satelor. Vreau o colaborare cu CSȘ, ca să schimb băieți, cu fete”.

Tare neplăcut să nu te prezinți nici măcar acasă!

FCM Târgoviște a reprezentat ceva în fotbalul dâmbovițean și chiar românesc, iar faptul că nu a acordat atenție unui meci în care apărea în postura de gazdă, este tare neplăcut. Nici măcar echipele foarte mici și sărmane, nu procedează așa. În plus, nu am înțeles pentru ce a mai tras FCM să ajungă până în această fază a competiției KO? Cât despre adversarul CSM Fieni, va fi contestat de cluburi de Liga a 4-a, pe motiv că ar activa abuziv la acest nivel.

Explicație foto: Ghiorghi Zotic a fost prezent la finala Cupei României la fotbal feminin de la Sf. Gheorghe, câștigată în premieră de CSȘ Târgoviște, 3-0 cu Heniu Prundu Bârgăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here