Viitorul Aninoasa, lider neînvins în Liga a 6-a Nord! Mihail Tănase are 31 de goluri marcate

1922

Sezonul 2022-2023 este unul extrem de interesant la nivelul Ligii a 6-a. Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a propus un sistem competițional foarte atractiv pentru această stagiune. S-au adunat la start 35 de echipe, împărțite în trei serii, două de câte 12 echipe și una care are în componență 11 formații. În sezonul regulat se joacă tur-retur, 22 de etape, iar primele două clasate din fiecare serie merg în play-off, acolo unde se vor disputa 10 runde, tot în sistem tur-retur. Primele patru vor promova direct în Liga a 5-a, iar ultimele două vor juca un baraj de promovare împotriva unor echipe din eșalonul superior.

Fără înfrângere

Primul loc în Seria Nord a Ligii a 6-a este ocupat de Viitorul Aninoasa, cu 41 de puncte, fiind singura formație fără înfrângere. Principalii marcatori ai echipei antrenate de Gusti Voinea sunt Mihail Tănase (31), Ionuț Maican (12), Cosmin Dinu (11) și Daniel Tudose (8). Poziția secundă este ocupată de AS Dragomirești, cu 32 de puncte, fiind implicate în lupta pentru ultimul loc de play-off Sportul Runcu și Voința Bezdead, ambele având câte 28 de puncte. Păstrează șanse și Gloria Mănești sau Voința Buciumeni, cu 26 de puncte amândouă. Locul 7 este ocupat de Valahii Târgoviște, cu 20 de puncte, în timp ce AS Malu cu Flori are 19 puncte, iar Cetatea Târgoviște 18. Ultimele trei locuri sunt ocupate de Gloria Doicești, cu 8 puncte, Voința Valea Voievozilor cu 3 puncte, în timp ce Viitorul Gorgota, în urma unei penalizări, este ultima, cu -1 punct.

Pe 5 martie reîncep meciurile

Viitorul Aninoasa are atât cel mai bun atac din serie, cât și cea mai bună apărare. Trupa pregătită de Gusti Voinea a înscris 82 de goluri și a încasat doar 14. Prima etapă din 2023 va avea loc pe 5 martie, atunci când sunt programate meciurile: Valahii Târgoviște – AS Malu cu Flori, Sportul Runcu – Gloria Doicești, Viitorul Aninoasa – Voința Valea Voievozilor, Voința Buciumeni – Cetatea Târgoviște, Viitorul Gorgota – AS Dragomirești și Gloria Mănești – Voința Bezdead.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here