Un bătrân și o infirmieră de la azilul Ghergani sunt la terapie intensivă! A apărut și primul târgoviștean cu coronavirus

3952

În timp ce zona Răcari seamănă cu un teatru de război online, cu atacuri și acuzații din mai multe direcții, două persoane din Centrul de Asistență Medico-Socială Ghergani poartă un alt tip de luptă, pe viață și pe moarte, la terapie intensivă. Cadrele medicale din Târgoviște fac eforturi importante de a ține în viață un bătrân rezident al azilului din Ghergani și o infirmieră, ambii cu boli asociate, intubați și ventilați mecanic. În acest moment, sunt 67 de pacienți infectați la spitalele din Târgoviște și Pucioasa, plus 11 suspecți, care așteaptă rezultatul testării. Atenție, suspecții nu provin doar din zona de sud a județului!

Un bărbat a venit infectat din Anglia

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi a fost confirmat cu COVID-19 și primul târgoviștean. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, venit din Anglia și plasat în carantină la un hotel din oraș, care nu a intrat însă în contact cu familia. Simptomatologie ușoară au prezentat și câteva cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, rezultul testării fiind negativ. „Oamenii se sperie foarte ușor acum. Fac o viroză, și cum simptomatologia este similară cu a coronavirusului, solicită testarea. De obicei sunt negativi, dar trebuie testați, dacă prezintă simptomatologie”, a vorbit pentru Sport Impact un cadru medical din Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here