Tudor Emil candidează! „Tutankamon” nu cedează coroana

2136

Faraon peste fotbalul dâmboviţean postrevoluţionar, Tudor Emil şi-a calcul cu atenţie paşii pentru a rămâne la domnie până la 70 de ani, ultima bornă admisă de forul federal.

Adică va candida pentru un nou şi ultim mandat la şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, chiar dacă nu şi-a exprimat public o asemenea intenţie. Şi mai pregăteşte o mutare, jonglând cu data alegerilor, pe care vrea să le împingă în martie 2018. În caz că va pierde, acum chiar e posibil, neica Tudor ar mai prinde câteva chenzine, plus ce-o mai pica pe lângă. Nu ar fi exclus să-i urmeze exemplu lui Mircea Sandu, până şi „Naşul” a înţeles că trebuie să tragă pe dreapta şi să coboare din limuzina fotbalistică, adică să solicite beneficii regale după retragere.

Tot înainte, vrednic tovarăş!

Suflarea fotbalistică judeţeană se pregăteşte pentru alegeri în luna noiembrie, după cum a fost obişnuită chiar de „Tutankamon”, numai că va trebui să mai aştepte o iarnă. Costel Badea, Cristian Catană şi Ionuţ Iugulescu vor să-l înfrunte pe Tudor în luptă dreaptă sau neadreaptă, însă la pândă mai stau şi alţii, vezi vicepreşedintele Florin Tuiu. Doar Ţuţi Negoescu a renunţat la marea sa dorinţă, şefia AJF, după ce a fost bătut măr în două rânduri de „profesorul” Emil. E uşor amuzant că ultimul tovarăş rătăcit pe o funcţie de conducere nu are de gând să o ia uşurel spre casă, unde să-şi vadă liniştit de pensie şi de nepoţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here