Tudor Emil calcă din nou regulamentul în picioare! Pitaru, Junghie, Tuiu și Dragomir iau atitudine

2267

Dacă fiecare încălcare de regulament s-ar transforma în infracțiune, Tudor Emil ar avea foarte mult timp liber de petrecut prin „pensiuni” cu zăbrele la geam. Din păcate, nici organele de control ale statului și nici Federația Română de Fotbal nu manifestă interes pentru abuzurile care se comit într-un ritm alarmant la nivelul Asociației Județene de Fotbal. Ca idee, site-ul AJF Dâmbovița comunică pe 5 iulie datele de începere pentru noul campionat. Pentru ca pe 9 iulie, să transmită, tot printr-un comunicat, că datele vor fi stabilite în ședința Comitetului Executiv din 12 iulie. E doar un exemplu de încălcare a regulamentului, iar lista continuă cu altul mult mai grav.

Negoescu nu a fost validat ca președinte al CJA Dâmbovița!

Ultimul punct pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Comitet Executiv, programată pentru joi, la ora 11.00, indică un alt abuz. „Președintele AJF Dâmbovița anunță numirea lui Negoescu Ioan ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița pentru un nou mandat începând cu data de 09.07.2018”. Președintele AJF nu poate să numească președintele de CJA, ci doar să propună Comitetului Executiv persoana care urmează să ocupe o asemenea funcție. Abia dacă jumătate plus 1 din membrii prezenți votează favorabil, Ioan Negoescu poate fi validat ca șef al arbitrilor dâmbovițeni.

Comitet Executiv convocat în concediul contestatarilor

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea celor care compun Comitetul Executiv, și el în afara regulamentului, câtă vreme nu a fost respectată procedura de vot. Patru dintre cei contactați, Ionel Pitaru, Vali Junghie, Florin Tuiu și Sandu Dragomir, s-au arătat deranjați de modul în care a procedat Tudor Emil. Interesant este că primii trei sunt plecați în concediu, amănunt pe care președintele de AJF l-a speculat, pentru a scăpa de ei la ședința de joi. Pe care o va ține, probabil, la limită de cvorum, împreună cu Sandu Dragomir, Gogu Bucurică și Piciu Ionașcu. Ultimii doi au refuzat să comenteze situația.

Ioan Negoescu, un fel de Hopa-mitică!

Toți cei care luptă acum împotriva deciziei abuzive a lui Tudor Emil l-au susținut la alegerile din 26 aprilie, iar doi dintre ei dețin funcții importante în cadrul AJF. Florin Tuiu este chiar vicepreședintele asociației, în timp de Ionel Pitaru ocupă poziția de președinte al Comisiei de copii și juniori. Cât despre Ioan Negoescu, a mai ocupat funcția de președinte al CJA Dâmbovița vreme de trei ani și jumătate, până în luna mai, când a fost înlocuit cu Septimiu Burtescu, schimbat la puțin timp de Ion Ducu, ce-i va ceda acum locul aceluiași Negoescu. „Am discutat cu cei din cadrul Asociației Județene de Fotbal, a apărut și pe site-ul oficial, că am fost numit președinte. Respectăm ce s-a publicat acolo, ședința Comitetului Executiv ar trebui să fie joi. Încercăm să schimbăm lucrurile, să schimbăm echipa, vreau să cooptez oameni cu experiență din județul Dâmbovița. Trebuie să fim optimiști, dar nu o să fie deloc ușor. În principiu, am rezolvat și cu plecările mele în afara țării”, a vorbit cu abilitate Negoescu, pentru Jurnal de Dâmbovița. Un bun cunoscător al regulamentului și un militant al respectării acestuia, Țuți se cam face că plouă atunci când în joc este interesul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here