Reghe îl vrea pe Dani Popa la Craiova! „Nu putem să-i dăm drumul în orice condiții”

1215

Daniel Popa, golgheterul Chindiei din acest sezon, cu 5 reușite, a tras atenția mai multor cluburi din țară și din străinătate. Cea mai insistentă pare a fi CS Universitatea Craiova, echipă antrenată de târgoviștenii Laurențiu Reghecampf și Cristinel Țermure. „Urmează să avem discuții cu Popa, să continue la noi. Are oferte interesante, atât din țară, cât și din străinătate, am avut una chiar de la CS Universitatea Craiova. Am avut discuții, dar nu puteam să-i dau drumul în orice condiții. Dacă se plătea clauza de eliberare, eram obligat să-l las să plece. Popa a avut alte pretenții la început, dar a înțeles situația de la Târgoviște și faptul că a fost dorit aici. El a optat să rămână la Târgoviște, în niște condiții bune pentru noi, față de ofertele pe care le-a avut. El decide, însă din discuțiile avute, mi-a spus că nu vrea să plece, cel puțin până în vară”, a transmis președintele Chindiei, Marcel Ghergu, la Sport Show, pe Columna TV.

FCSB s-a interesat de Paul Iacob

Înaintea partidei cu FCSB, s-a vorbit despre interesul echipei pregătite de Toni Petrea pentru Paul Iacob, unul dintre jucătorii importanți ai Chindiei. „Adevărul este undeva la mijloc, a fost o discuție. Cred că nu a fost o problemă. El are o clauză de transfer. Paul nu își dorește să plece până la vară, există discuții pentru a continua aici. Se simte foarte bine, este apreciat, nu cred că va lua decizia doar de dragul de a face pasul către FCSB. Se gândește la cariera lui, se gândește că aici a jucat. Dacă ajunge la FCSB, doar de dragul de a bifa această echipă, și să nu joace, ar fi o problemă. Zilele următoare vom ști dacă va semna o prelungire de contract sau nu”, a comentat președintele Chindiei. Ghergu a dezvăluit că Paul Iacob a semnat un contract valabil pentru un sezon, în timp ce Marco Dulca, Tiberiu Căpușă sau Cătălin Căbuz sunt jucătorii Chindiei vreme de două sezoane. Cât îl privește pe Răzvan Matiș, nu a mai intrat în planurile de viitor ale lui Emil Săndoi, fiind cedat în Liga a 2-a, la Concordia Chiajna.

Colaborare la juniorii republicani, Chindia – CSȘ Târgoviște – Nucet

Marcel Ghergu a transmis că este nevoie de o atmosferă bună, pentru a obține puncte din următoarele meciuri. În plus, acesta a vorbit și despre planurile de viitor de la Chindia. „Nu stăm rău în acest moment, dar ar fi trebuit să avem încă 5 sau 6 puncte în plus, pe care le-am fi meritat. Principala preocupare este de a menține o atmosferă bună de lucru în cadrul echipei, pentru că urmează meciuri foarte grele, atât în finalul sezonului regulat, cât și în play-out. Avem preocuparea mare de licențiere, nu sunt probleme deosebite, am depus dosarul pentru clasificarea Academiei de Copii și Juniori, sperăm să obținem punctajul necesar, pentru a evita penalitatea de 100.000 de lei. Doresc ca de la vară să facem o colaborare cu CSȘ Târgoviște și Nucet, să putem participa cu juniorii U19 și U17 în Liga Elitelor, dacă obținem punctajul necesar. Vrem să ne batem cu echipe puternice, să facem selecție din tot județul, să concentrăm valorile către Chindia și să vedem rezultatele în cațiva ani”.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here