„Pucioasa e surpriza plăcută”! Romică Ciobanu speră să prindă barajul pentru Liga a 2-a, cu Roșiori

1345

Seria a 6-a a Ligii a 3-a, din care fac parte Flacăra Moreni și FC Pucioasa, este una foarte echilibrată, în care lupta pentru locurile care duc la primul baraj de promovare în liga secundă este departe de a fi încheiată. Flacăra Moreni ocupă locul 7 cu 21 de puncte, iar Pucioasa este pe 5, cu 24 de puncte. Ambele au șanse matematice pentru a termina pe locul 2, însă este greu de crezut că vreuna dintre ele va putea încheia sezonul acolo, ținând cont că au mai rămas doar trei meciuri de disputat.

„Suntem nemulțumiți, pentru că nu am fost constanți”

Șanse de a ajunge la baraj are și Sporting Roșiori, echipa condusă de dâmbovițeanul Romulus Ciobanu, care ocupă locul 4, cu 25 de puncte, la trei lungimi în spatele Vediței Colonești, formația de pe locul secund. Până la finalul sezonului regular, Sporting urmează să înfrunte CSO Filiași, Vedița Colonești și Universitatea Craiova 2. Antrenorul echipei din Roșiori este de părere că locul din clasament ar fi putut fi mai bun, dacă se evitau anumite greșeli personale, care au condus la pierderea unor puncte importante. „Dacă ne uităm la situația din clasament, pentru un club care în ultimele trei sezoane a fost în zona roșie a ierarhiei, suntem pe un loc mulțumitor, onorabil. Dacă ținem cont de faptul că în destule momente din acest sezon ne-am clasat în primele două locuri, suntem un pic supărați. Suntem nemulțumiți, pentru că nu am fost constanți, dar acest lucru se datorează și faptului că am format un lot nou. Am pierdut puncte pe greșeli personale. Am mers la Moreni cu dorință de victorie, am făcut o primă repriză bună, dar în a doua nu am mai avut același randament, pot spune că rezultatul a fost unul echitabil”.

„Pucioasa e surpriza plăcută”

Ciobanu a vorbit și despre cele două formații dâmbovițene care fac parte din Seria C6. Acesta consideră că Pucioasa este una dintre echipele puternice ale seriei, în timp ce Flacăra Moreni a cunoscut o scădere în acest retur. „Pucioasa reprezintă o surpriză plăcută. Dacă mă gândesc la perioada în care am preluat echipa, am găsit cinci jucători acolo și am reușit să fac un lot bun, iar acum, în proporție de 80% sunt aceiași jucători. Nicu Croitoru a venit cu un plus la juniori, dar și cu Crinel Stoica, există omogenitate la Pucioasa. Omogenintatea lotului și calitatea antrenorului sunt plusurile echipei din Pucioasa. Flacăra  Moreni a pierdut jucători valoroși și nu a mai reușit să țină pasul, o văd într-o scădere, nu cred că mai este implicată în lupta pentru unul dintre locurile care duc la baraj”, a transmis antrenorul echipei din Roșiori.

„Avem cel mai greu program”

Antrenorul echipei din Teleorman își dorește să ajungă la baraj, dar a transmis că nu acesta a fost obiectivul formației la începutul sezonului. „Avem un program greu, jucăm cu Filiași, Vedița Colonești și Craiova 2. Cred că avem cel mai greu program dintre echipele din fruntea clasamentului. Calificarea la baraj nu a reprezentat obiectivul nostru, dar trăim cu entuziasm acest moment. Ne dorim, însă nu e un obiectiv, tot ce obținem de aici înainte este un bonus”, a spus antrenorul dâmbovițean.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

Foto: Informația de Teleorman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here