Prisăcaru pregătește un campionat tare! „Doresc să facem din Liga a 4-a o ligă de elită”

1337

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița este condusă în prezent de Ciprian Prisăcaru, cel care a câștigat alegerile la începutul acestui an și a obținut dreptul de a-și impune filosofia în fotbalul mic dâmbovițean. Îmbunătățirile se văd cu ochiul liber, mai ales pe partea pe comunicare și imagine, acolo unde AJF Dâmbovița se ridică, în sfârșit, la nivelul așteptărilor, după ani buni în care a suferit la acest aspect. Planurile lui Prisăcaru sunt unele interesante. Acesta își dorește să crească nivelul de profesionalism din competițiile județene, iar pentru acest lucru speră să aibă parte și de ajutorul echipelor.

„Vom impune, pas cu pas, anumite reguli”

Președintele AJF Dâmbovița își dorește ca la nivelul Ligii a 4-a echipele să respecte în totalitate criteriile de licențiere, chiar dacă asta ar putea însemna reducerea numărului de participante. „Am avut o întâlnire informală, în care am prezentat ce am făcut noi până acum și câteva aspecte legate de filosofia pe care o avem în ceea ce privește managementul competițiilor pe care le organizăm. Nu în ultimul rând, am atins un subiect important, cel legat de finanțarea echipelor. Așa cum am spus de la început, doresc să facem din Liga a 4-a o ligă de elită, să impunem, pas cu pas, anumite reguli. Am discutat, i-am ascultat pe oameni, încercăm să găsim soluții împreună. Au venit și ei cu anumite idei, foarte important este să se îndeplinească aceste cerințe pentru a juca în Liga a 4-a, chiar dacă riscăm să rămânem cu mai puține echipe. Totul pleacă de la organizarea campionatului, până la organizarea lor internă. Denumirea va rămâne Liga a 4-a, chiar dacă există județe care au schimbat denumirea acestei competiții”, a spus Prisăcaru pentru Riposta pe net.

„Fotbalul atrage atenția”

Noul președinte își dorește ca imaginea asociației dâmbovițene să crească începând din această vară, pentru a putea beneficia de sprijinul unor firme importante. „Le-am explicat care este filosofia mea, le-am arătat cum vom transforma lucrurile, dintr-o structură total dezorganizată și așezată contrar oricăror principii de performanță și management, într-o structură corectă și solidă. Ne-am propus chiar să vindem brandurile acestor competiții, avem câteva discuții, nu știu dacă se vor concretiza în această vară, dar pe viitor sunt câteva firme importante care au interes spre această zonă. Le-am explicat ce vrem să facem și sunt interesate. Odată cu startul campionatului, sperăm să reușim prin activitatea desfășurată să creștem imaginea activității fotbalistice de la nivel județean. Fotbalul, la oricare nivel, atrage atenția, este un pol de interes în orice comunitate”.

Cuvinte de laudă pentru Nicu Croitoru

Ciprian Prisăcaru a ținut să-l felicite pe Nicu Croitoru, președintele Comisiei Tehnice din cadrul AJF Dâmbovița, pentru activitatea din cadrul asociației dâmbovițene, cât și pentru activitatea de la FRF, acolo unde este lector la cursurile pentru licența UEFA B. „Nicu Croitoru a fost ofertat de federație să predea la cursurile de obținere a licenței UEFA B, el este lector. Directorul Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, ne-a spus că acest curs de UEFA C din Dâmbovița este un curs pilot la nivel național. Nicu Croitoru își face timp să desfășoare acest curs la Dâmbovița, e extraordinar. Aveam 89 de posesori de Licența UEFA C, din 2007 până în 2013, licențele erau expirate. Cu acordul federației, am făcut cursuri intensive, i-am chemat, am făcut acțiuni de acest gen, iar 30 de posesori au reînnoit licența. Au venit 26 care sunt în curs de perfecționare, la finalul lunii este posibil să avem 56 de persoane cu licențe valide în județ”, a încheiat președintele AJF Dâmbovița.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here