Jurnalistul Ionuț Marin, suporterul Chindiei la Brăila! „Iustin Popescu ne-a înjurat de față cu Ciprian Iugulescu”

3707

Nu am vrut să o scriem până astăzi, pentru a nu mai fi acuzați că avem în intenție de a împinge scandalul către Chindia Târgoviște. Dar și noi am fost înjurați de un conducător al clubului la meciul cu Luceafărul Oradea, după cum ne-au transmis mai mulți martori. Și nu este prima dată. Sunt de notorietate agresiunile, amenințările și injuriile de care am avut parte la stadion, avându-l în prim plan pe antrenorul secund Sică Bârdeș. Până și îngrijitorul arenei, angajat al clubului, ne-a măscărit, să nu mai vorbim despre derapajele unor foști conducători, precum Mihai Trifan sau Mugur Porumbacu. Așa a fost la Chindia mai tot timpul, însă de dragul echipei, am trecut peste multe. Când s-a umplut din nou paharul, am luat decizia să nu mergem la meciurile Chindiei. Iar ultima partidă pe teren propriu, cu Știința Miroslava, a fost urmărită de un singur jurnalist, Ionuț Marin, crainic al stadionului „Eugen Popescu”.

Conducerea Chindiei a ales o tăcere suspectă, vinovată!

Marin s-a numărat printre puținii suporteri dâmbovițeni care au făcut deplasarea la Brăila, în Joia Paștelui, unde Chindia a pierdut neașteptat, pe terenul ultimei clasate dintre echipele active ale Ligii a 2-a din acel moment. Singurul gol al partidei s-a născut dintr-o gafă a portarului Popescu. Se mai întâmplă, nu trebuie făcut din asta o dramă. Numai că cei patru suporteri care au încurajat echipa susțin că Iustin le-a adresat trivialități. „Să-mi bag p… în voi și în galeria voastră!”. Printre ei și Ionuț Marin, jurnalist și crainic al stadionului. Care dezvăluie că la scenă a asistat inclusiv directorul sportiv Ciprian Iugulescu, fără să intervină în vreun fel. Deranjant e că șefii Chindiei nu au reacționat sub nicio formă după un asemenea scandal, așteptând în zadar să transmită o poziție publică, cu scuzele de rigoare, eventual pe site-ul clubului. Sau să organizeze o conferință de presă, așa cum au făcut-o după ce s-a scris despre președintele Marcel Ghergu, că i-ar fi amenințat în iarnă cu moartea pe Ispas și pe Honciu. Iugulescu nu a răspuns nici de această dată apelurilor telefonice, pentru a lămuri dacă Iustin Popescu i-a înjurat sau nu pe suporteri la Brăila, în prezența lui.

„Iugulescu era lângă Popescu pe tunel, dar nu am auzit să-i fi zis ceva”

„I-am spus lui Iustin să plece la Dinamo și a început să ne înjure, inclusiv de mame, de față cu Ciprian Iugulescu și cu alți jucători. Iugulescu era lângă Popescu pe tunel, dar nu am auzit să-i fi zis ceva. Probabil a rămas și el uimit de o asemenea reacție, însă la noi nu a venit nimeni din club să-și ceară scuze. I-am sunat eu pe cei din conducere, dar nu mi-a răspuns nimeni la telefon. Clubul nu o să iasă cu un comunicat, e prima dată când înjură jucătorii pe suporteri? Eu eram cel mai mic din acel grup, nu e frumos să înjuri oameni cu părul alb. În general, la Târgoviște, au înjurat mercenarii. După părerea mea, Iustin Popescu nu mai are ce să caute la echipă. Apoi a sunat Morariu pe Facebook și a început să ne înjure de morminte, de familii, să amenințe că ne prinde prin oraș, în condițiile în care lui nu i-a reproșat nimeni nimic. S-ar putea să le facem și noi o primire frumoasă la meciul cu Argeș. Până la urmă, eu sunt și crainic la stadion”, am redat poziția exprimată de jurnalistul Ionuț Marin. Cum el este și crainicul arenei de lângă Turn, postura e una delicată, de vreme ce-i va prezenta la stația de amplificare pe cei care l-ar fi înjurat și amenințat.

Terminați cu injuriile, Chindia e un club respectabil și nu o gașcă de golani!

Varianta lui Ionuț este susținută de Bogdan Pătru, un domn pensionar de 67 de ani din Moreni, inginer de profesie, oripilat de cele văzute și auzite. O veți parcurge într-un articol viitor. Din păcate, șefii Chindiei tac mâlc, în special directorul sportiv Ciprian Iugulescu, martor al scenei grotești de la finalul meciului. O atitudine cu care suntem obișnuiți, de vreme ce Iugu nu oferă răspunsuri la întrebări mult mai importante, legate de perioada tulbure pe care a petrecut-o ca președinte la CSM Târgoviște. Pe noi nu ne surprinde să auzim că fotbaliștii Chindiei înjură și amenință, o practică uzuală la acest club, fac și ei ce au văzut la anumiți antrenori și conducători.

Foto Facebook Ionuț Marin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here