Fundașii salvează Chindia! Croitoru respiră ușurat

2697

Startul modest de campionat a provocat o reacție de orgoliu din partea Chindiei, care a controlat destul de clar prima repriză, când a reușit un gol fenomen prin Mădălin Martac (14), cu o finalizare de senzație, la vinclu. Târgoviștenii se puteau desprinde pe final de repriză, însă Cristi Neguț (39) a luftat dintr-o poziție simplă, iar șutul lui Marian Vătavu (41) a fost blocat din drumul către un nou gol. Partea secundă a adus emoții la poarta lui Iustin Popescu, excelent la șutul lui Bădăuță (54). Emoții risipite spre final, de Denis Ciobotariu (81), care a punctat la debutul pentru Chindia, cu capul, pe centrarea lui Cristi Neguț. Așa s-a scris victoria cu numărul 1 pentru Chindia în acest sezon, 2-0 cu ASU Politehnica Timișoara, care oferă mai multă liniște la nivelul clubului.

Chindia: I. Popescu – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dumitrașcu – Neicuțescu (82 Nisipeanu), Honciu (58 Pencea), L. Mihai, C. Stoica – C. Neguț, Cherchez (70 Bâtfoi). Antrenor: Nicu Croitoru.

ASU Poli: Gakos – Motreanu, Bilia, Mera, Kraus, Taub – M. Stancu, Poparadu (69 Staicu), Sorescu – Bădăuță, Predescu. Antrenor: Bogdan Andone.

Alte rezultate:

Academica Cliceni – UTA Arad 0-3

AFC Hermannstadt – Dunărea Călărași 2-1

CS Balotești – CS Afumați 0-0

Dacia Unirea Brăila – Foresta Suceava 9-1

Metaloglobus București – Pandurii Tg. Jiu 2-3

Ripensia Timișoara – Sportul Snagov 2-0

ASA Tg. Mureș – Luceafărul Oradea 3-2

CS Mioveni – Olimpia Satu Mare 3-0

FC Argeș – Știința Miroslava 3-0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here