Derby frumos la Gura Șuții! Ai lui Titel mai inimoși, ai lui Nelu mai șmecheri

2798

„Nu am dormit de emoții, am făcut noapte albă”, se confesează Marian Dinu, fiul primarului de la Gura Șuții. Tatăl, Titel, freamătă la marginea terenului și se bucură reținut la golurile echipei sale. Fundașul central Dragne (30) se plasează inspirat la un corner și deschide scorul în mod meritat. Gazdele își dublează avantajul în minutul 72, când Stănescu transformă un penalty provocat de puștiul Enică. Jocul curge către un succes al Recoltei, numai că se opune Marian Matei. „Cărămidă” (76) îl execută simplu pe Eftimie, cu un șut la colțul scurt, după care repetă execuția, numai că de la punctul cu var (80), dintr-un penalty obținut tot de el. Un rezultat nedrept pentru Gura Șuții, care scade turația în ultimul sfert de oră, când rămâne fără combustibil. Mai șiret tactic, Nelu Radu nu ezită să intervină cu schimbări, operând două chiar la pauză, în timp ce la Gura Șuții nu sesizează nimeni că prin linia mediană unii sunt sufocați de efort.

Cornești, bis fără CIS?

În ciuda comentariilor, Mihai Motan are o prestație decentă, chiar curajoasă, iar Petruța Iugulescu trimite la plimbare doi oameni de ordine, preocupați să înjure jucătorii de la Cornești. Prea multe vorbe de dulce zboară prin aerul îmbâcsit de fumul grătarelor care sfârâie în oborul de la Gura Șuții. Echipa lui Nelu Radu se menține în postura de lider al Ligii a 4-a, la un punct peste Recolta și la 4 față de Răcari. Încă nu a obținut Certificatul de Identitate Sportivă, însă ne-am obișnuit ca formația campioană din Dâmbovița să nu participe la barajul de promovare în Liga a 3-a. „Vom scoate CIS-ul până la meciurile de baraj”, promite Nelu. Fie ca el! La final, un localnic supărat întrerupe transmisiunea live a  colegilor de la fotbaljudetean.info, iar un altul îl plesnește cu o bască în moalele capului pe nea Ionică Tudose, venit la meci ca spectator neutru. „Un păcălici. Noroc că m-au ținut doi inși, altfel îl umflam bine!”. Un rând de final și pentru Gigi Arabolu, care a comentat mai ceva ca noi, cei de la microfon. Le-a zis arbitrilor și celor de la Cornești cât să-l țină minte toată viața.

Recolta Gura Șuții – Gloria Cornești 2-2 (1-0)

Stadionul din Gura Șuții. Spectatori: 800. Au marcat: Dragne (30), Stănescu (72-pen) / M. Matei (76, 80-pen). Au arbitrat: Mihai Motan – Adrian Păunescu, Petruța Iugulescu. Observator AJF Dâmbovița: Dorin Nistor.

Gura Șuții: Eftimie – Motolici, Dragne, Arabolu, Căldăraru – Scripcariu, C. Ion, Iordache, Enache – Moțoi, Stănescu. Antrenor: Victor Nicolae.

Cornești: Grigore – Dragnea, Movilă, Gae, Șirneanu (46 Enică) – Enescu, Calofir (46 Oprișan), Cravcescu (70 Ghiță), Mîndru – Neguț, M. Matei (90 Costache). Antrenor: Nelu Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here