Chindia s-a reunit sub comanda lui Adi Mihalcea! Impresii de la Aninoasa

2583

Prinsă mai mereu cu barajele, Chindia s-a obișnuit cu vacanțele blitz. O fugă la mare, pe acasă sau, în cel mai bun caz, printr-un scurt sejur exotic. Unul câte unul, jucătorii își fac apariția la stadionul de la Aninoasa, fiecare cu gândurile lui. Rând pe rând, Florea, Dulca sau Celea coboară din mașini, chiar dacă prin presă erau ca și transferați. Gică la Voluntari, Marco la Rapid, iar Daniel la CSU Craiova sau Hermannstadt. Cât o fi adevăr, cât n-o fi… Iacob a semnat deja cu Rapid, în timp ce Pițian a ajuns la U Cluj. Până la urmă, sunt de înțeles, fie că ne place sau nu. Mulți au trecut peste condițiile modeste de pregătire de la Aninoasa, de nivelul Ligii a 3-a, bazându-se pe siguranța salarială. Numai că și aici sunt restanțe, iar ele se prelungesc de la o lună la alta.

Așteptăm întăriri

S-a întors Neguț, de la CFR Cluj. Revine și Mihaiu, de la Dinamo, iar Chamed, Passaglia și Popadiuc vor rămâne la echipă. S-a renunțat deja la Chunchukov, Sila, Roumpoulaku, Kocic, Pop, în timp ce lui Butean și Rusu le-a expirat împrumutul de la CFR Cluj.  Zilele următoare se va lua o decizie în privința localnicilor Martac, Corbu și Cherchez, în funcție și de transferurile care vor fi perfectate. E sigur că vine lituanianul Modestas Vorobjovas, de la UTA, dar se poartă negocieri și cu alți jucători. La reunire au fost și mulți puști, unii de la centrul de juniori (Brînzea, Nanciu, Zamfir), plus Petre, de la CSȘ Târgoviște, un tânăr crescut la Zaragoza, nepotul lui Marin Olteanu, dar și alți tineri dornici de afirmare, gen Ionuț Bobea sau Robert Rizea.

Atmosferă relaxată

Sunt și câțiva suporteri, 15-20, îi vezi mai tot timpul pe lângă echipă. E facțiunea cuminte a fanilor, ei sunt mai moderați și în comentariile online. Exprimă păreri în mod civilizat, sunt respectuoși și găsesc mai mereu o încurajare pentru jucători. După un scurt discurs al președintelui Ghergu, Adi Mihalcea iese primul de la vestiare. Îl urmează Bogdan Hetco, alături de care a lucrat și la Slobozia. Hotoboc și Isac au rămas în staff, la fel și Ciprian Iugulescu, mâna dreapta a lui Ghergu. În rest, jucătorii pe care îi știți, Căbuz, Moldovan, Căpușă, Martac, Dinu, Celea, Corbu, Ioniță, Șerban, Atănase, Jipa, Florea și Cherchez. Vedem ce-o mai veni, ce-o mai pleca…

P.S. Doamne, câtă nevoie are echipa asta de stadionul ei! Anul ăsta, am înțeles va juca la Târgoviște!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here