Chindia – FC Argeș, blocat la pariuri! (Și) unul dintre observatori a sesizat

2240

Pentru prima dată în acest campionat, un meci al Chindiei a fost blocat la pariuri. S-au investit sume importante pe varianta 2 pauză (conduce FC Argeș) – 1 final (bate Chindia), încât unele case au interzis să se mai parieze, iar altele au scăzut foarte mult cota pe parcursul jocului. Până la urmă a ieșit 2 pauză – 2 final, iar cei care au urmat pontul au pierdut banii. S-a pariat și în afara țării, iar pe stadion chiar și unul dintre observatori a sesizat reacția caselor de pariuri. Nu acuzăm, nu suspectăm, am răspuns doar unor semnale, prezentând niște fapte.

Ghergu va continua în Comitetul Executiv al FRF… ca reprezentant al Ligii a 2-a

Meciul a fost televizat și poate fi analizat ușor. S-au marcat șase goluri, s-au acordat trei penalty-uri, foarte ușor cele două din dreptul piteștenilor, a abundat în greșeli individuale la fazele importante, după cum remarca și Nicu Croitoru. Iar Chindia a primit patru goluri, de vreme ce în tot campionatul încasese acasă doar cinci. Poate că e paranoia, poate că nu, e de datoria conducătorilor clubului să investigheze aceste lucruri. Altfel, președintele Marcel Ghergu s-a înscris din nou pentru un loc în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, ca reprezentant al Ligii a 2-a. Cum nu are concurență, va rămâne în C.Ex., indiferent de câștigătorul alegerilor din 18 aprilie. Oare îl avantajează promovarea Chindiei?

Alt meci suspect: Bradu – Aninoasa

Casele de pariuri au reacționat și după un meci jucat la Liga a 3-a între Atletic Bradu și FC Aninoasa, din Vinerea Mare. Meci întrerupt în minutul 87, după ce gazdele au rămas în efectiv incomplet. După o eliminare în debutul reprizei secunde, spre final au apărut patru accidentări, iar antrenorul amfitrionilor nu a apelat la rezerve. „Ne-am rugat de ei să continue, că nu le mai dăm goluri, era 3-0 pentru noi, însă au mers pe circul lor”, și-au exprimat dezgustul cei de la Aninoasa. Din informațiile noastre, s-au pariat bani mulți pe victoria gazdelor, investiție salvată prin întreruperea meciului, pentru care se acordă cota 1. Echipa din Aninoasa a stricat „combinația”.

Foto Gabriela Neacșu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here