Cele 25 de obiective propuse de Ciprian Prisăcaru! Alegerile AJF Dâmbovița, stabilite pentru 16 ianuarie

1735

Comitetul Executiv a stabilit ziua în care va fi organizată Adunarea Generală a membrilor afiliați pentru stabilirea noului președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Evenimentul a fost propus pentru sâmbătă, 16 ianuarie, ora 12.00, la Sala Sporturilor din Târgoviște, în condițiile în care va exista aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița.

Echipă….

Printre candidați se află și Ciprian Prisăcaru. În luna noiembrie a anului trecut, acesta și-a prezentat echipa alături de care își dorește să conducă fotbalul dâmbovițean, listă pe care se regăsesc nume Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, Dorin Nistor,  George Tzitzeclis, Mircea Petrescu, Gusti Voinea, Cătălin Vremăroiu, Costin Mirescu, Romică Ciobanu, Cosmin Becheanu, Cosmin Lunescu, Adrian Necșoiu, Mihai Tătăranu, Ionuț Catană sau Constantin Badea, fiind susținut și de președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Obiective…

Prin intermediul paginii personale de Facebook, Prisăcaru a prezentat cele 25 de obiective pe care vrea să le ducă la îndeplinire, dacă va fi ales președinte la AJF Dâmbovița. Acesta a împărțit programul în cinci direcții de dezvoltare: Sprijin financiar și transparență decizională, Reorganizarea și recredibilizarea AJF Dâmbovița, Rebranding și expunere mediatică, Sistemul competițional și încurajarea înființării de noi echipe, Organizare instituțională. Printre cele mai interesante idei se regăsesc următoarele: gratuitate la vizele anuale pentru anul 2021, în cazul celor care au plătit viza în 2020, gratuitate pentru vizele carnetelor de la copii și juniori, mutarea sediului AJF, reînființarea Comisiei pentru Statutul Jucătorului sau înființarea AJF DB TV. Ciprian Prisăcaru împlinește astăzi 39 de ani. La mulți ani!

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here