Bărăceanu nu cedează presiunilor dinspre AJF! „M-au amenințat că voi fi tocat mărunt”

2287

Tudor Emil a amenințat public că va avea grijă de echipele care nu l-au votat, iar reprezentanții acestora au început deja să se plângă. Una dintre ele este Viitorul Odobești, din Onoare Vest, căreia nu i s-a acceptat solicitarea de amânare a unei decizii pe contestația cu Viitorul Găești. SportImpact.ro a scris cum a fost contactat telefonic arbitrul Alexandru Mălău să nu se prezinte la contestație, iar apoi sunat să vină de urgență, pentru că se judecă. Până și Alex Mălău a sesizat că la mijloc este ceva dubios și l-a atacat public pe secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină, Gigi Ionescu.

Bărăceanu, șicanat de oamenii lui Tudor

O altă echipă din Onoare Vest care se consideră persecutată este PCM Ungureni, iar conducătorul său, Florin Bărăceanu, iese cu noi dezvăluiri șocante. Chiar dacă acesta și-a asumat declarațiile cu nume și prenume, nu le vom publica, din respect pentru vârsta celor acuzați. „Sâmbătă am fost prezent la un meci de Liga a 4-a, iar observatorul mi-a transmis de față cu mai multe persoane, că voi fi tocat mărunt, pentru că m-am aliat cu dușmanii lor. Și m-a tocat arbitrul Motan, la meciul de duminică, când am condus cu 4-2 liderul Vișina și am fost egalați în minutul 90, din penalty. Observator care, anul trecut, la un meci la Ungureni, s-a îmbătat și l-a luat somnul pe scările din fața clădirii”.

„Cu 3.000 lei a venit un primar, ca să pierd meciul”

Bărăceanu nu a vrut să plătească baremul pentru meciul de duminică, cu Vișina (4-4). „Arbitrul m-a făcut varză, așa cum am fost avertizat. Sunt convins că observatorul nu-l va sancționa pe arbitru, care am înțeles că e finul lui Burtescu. Nu mai suport atâta bătaie de joc! Cum să stea observatorul pe banca de rezerve a celor de la Vișina? La începutul meciului îi învăța cum să formuleze contestația. Nu am vrut să plătesc baremul. Și nu pentru că nu aș fi avut bani, așa cum a spus observatorul, pur și simplu nu am vrut. Eu am 100 de angajați la firma mea, chiar nu aveam 400 lei? Cu 3.000 lei a venit un primar, ca să pierd meciul cu Vișina, dar am refuzat”. Pe de altă parte, sunt și voci care susțin că Ovidiu Motan ar fi favorizat echipei din Ungureni (a beneficiat la rându-i de un penalty), evitând să-l elimine pe Bărăceanu, care ar fi lovit un adversar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here