Asta are, asta n-are, avem legitimația compromițătoare! Alba-neagra în biroul lui Tudor Emil

2507

„Greșește cel de la Valea Mare”, s-a antepronunțat Gigel Iordache, membru al Comisiei de Competiții și Disciplină, în litigiul dintre Flacăra și Urban Titu, echipe care luptă pentru promovare în Liga a 4-a. Nu greșește cel de la Valea Mare, jupâne Iordache, greșești mata, atunci când spui că șeful Tudor Emil nu e implicat în favoarea echipei din Titu. Avem dovada că președintele AJF Dâmbovița l-a legitimat cu mânuța lui la Urban pe Drăgușin Alexandru Cristian, pe 24 octombrie. De fapt, l-a livrat la Titu ca nou legitimat, în condițiile în care acesta a mai evoluat acolo până în februarie 2016, la Liga a 3-a. A trecut apoi la Atletic Bradu, pentru ca din 4 august să meargă la Vedița Colonești, în Liga a 4-a din Olt.

Ups, ce documente!!!

„Nu e dublă legitimare, pentru că ăsta are CIS (probabil se referă la Titu), ăla n-are (probabil se referă la Colonești). Ăsta e profesionist, ăla nu e”, a gesticulat Iordache, de pe trecerea de pietoni. „El are contract făcut, eu lucrez corect, ce dracu”, a comentat și „Regele” Vasile Constantin, de la Titu, pe scările de la AJF. Fie ca voi, însă întrebăm și noi. În ce calitate a semnat Tudor Emil acea legitimație? De ce nu apar pe legitimație toate cluburile unde a evoluat jucătorul până la momentul 24 octombrie 2018? De ce l-a luat Urban pe Drăgușin de bun ca nou legitimat, câtă vreme se știa în mod clar că a evoluat în urmă cu trei ani pentru Titu, la Liga a 3-a? De ce a amânat pronunțarea Comisia de Competiții și Disciplină, cu aceste documente la dosar? De ce au refuzat să răspundă întrebărilor presei președintele și secretarul comisiei, Vasile Stroe și Gigi Ionescu? Documente explozive, care aruncă în aer rețeaua ce operează de trei decenii, fără nicio teamă, pe zona traficului de legitimații.

Notă: „E mafie la AJF?”, l-am întrebat pe Constantin Ion (Doacă), antrenor la Viitorul Burduca și jucător la Recolta Gura Șuții. „Cred că da!”. Reclamațiile și acuzațiile curg în valuri, urmând să vă prezentăm noi fraude la nivelul legitimațiilor, girate de oameni de la AJF Dâmbovița. Între timp, adunăm probe pentru a demara o nouă anchetă, cu mult mai dură decât cea care vizează fotbalul județean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here