Anchetele Sport Impact, mai ample ca niciodată! Vor fi 10 secțiuni și 3 categorii de votanți

893

Sport Impact vă propune cele mai ample anchete organizate la final de an, pentru a desemna superlativele fotbalistice, sportive sau ale comunității dâmbovițene din 2021. De ce ample? Pentru că vor fi 10 secțiuni, dar și 3 categorii de votanți. Așadar, vom avea 10 câștigători, 7 din zona fotbalistică, doi de la alte sporturi și unul din viața publică dâmbovițeană.

Secțiunile concursului

Așa cum am transmis, va fi un număr record de secțiuni (10), din dorința de a acorda importanță mai multor eșaloane din fotbalul și sportul dâmbovițean, cum ar fi: Cel mai bun fotbalist din județ, Cel mai bun fotbalist dâmbovițean, Cel mai bun „stranier” din Dâmbovița, Cel mai bun antrenor din județ, Cel mai bun antrenor dâmbovițean (fotbal), Cel mai bun arbitru din județ, Cel mai bun arbitru dâmbovițean (divizionar), Cel bun sportiv dâmbovițean, Cel mai bun antrenor dâmbovițean (alte sporturi), la care se adaugă o categorie specială – Personalitatea anului în Dâmbovița.

Cine votează și cum se punctează

Pentru a diminua gradul de subiectivism, am optat pentru 3 categorii de votanți: cititori, specialiști și jurnaliști. Fiecare cu propria ierarhie și cu o contribuție egală în realizarea clasamentului final (33,33 %). Dacă în dreptul cititorilor poate vota oricine, sub forma unui comentariu, în schimb, vom selecta noi o listă cu 10 specialiști și 10 jurnaliști, care își vor exprima opțiunile. Fiecare votant va transmite trei nominalizați, într-o anumită ordine. Locul 1 va primi 3 puncte, locul 2 – 2 puncte, iar locul 3 – 1 punct. Se va alcătui o ierarhie pentru fiecare categorie de votanți, în care vor acumula puncte finale doar primii 10 clasați, după cum urmează: locul 1 – 12 puncte, locul 2 – 10 puncte, locul 3 – 8 puncte, locul 4 – 7 puncte, locul 5 – 6 puncte, locul 6 – 5 puncte, locul 7 – 4 puncte, locul 8 – 3 puncte, locul 9 – 2 puncte, locul 10 – 1 punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here