„Vreau să participăm în Champions League”! Daniel Bălașa a cheltuit 300.000 lei la minifotbal, cu Young Boys Târgoviște

2358

Înființată în anul 2017 de Daniel Bălașa, echipa Young Boys Târgoviște domină minifotbalul dâmbovițean, reușind să câștige al doilea titlu consecutiv. În sezonul trecut, formația târgovișteană a reușit eventul, iar în acest sezon a trebuit să se mulțumească doar cu titlul județean, care îi asigură prezența la faza regională. Managerul echipei, Daniel Bălașa (foto dreapta), dar și unul dintre cei mai importanți jucători, Dragoș Pătru (foto stânga), au fost invitați la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, acolo unde au discutat despre proiectul în care sunt implicați.

Dragoș Pătru: „Avem un grup frumos”

Dragoș Pătru a ajuns la Young Boys, după ce s-a despărțit de Chindia Târgoviște. Acesta a transmis că minifotbalul este mai intens și că echipa la care evoluează este una valoroasă și unită, lucruri care îi plac fostului căpitan al Chindiei. „Am ajuns la această echipă în urmă cu doi ani, după ce m-am lăsat de fotbal. Este diferit față de terenul mare, e un ritm mai accentuat, ești tot timpul în mișcare.  Am avut concurență, dar avem cel mai bun lot și cred că avem jucători care fac diferența, precum Cernea, Nedelea sau Rosciugă. E un grup frumos, de asta merg în continuare, pentru că suntem uniți. Chiar și când nu am avut antrenor, nu s-a certat nimeni, sunt băieți de caracter, de bun simț, a transmis Pătru.

Daniel Bălașa: „Vreau să participăm în Champions League”

Conducătorul echipei, Daniel Bălașa, a spus că Young Boys are cel mai bun lot din Dâmbovița și își dorește ca în viitor echipa să evolueze în Champions League. Acesta a transmis că jucătorii beneficiază de cele mai bune condiții. „După despărțirea de Florin Anton, am hotărât să rămân eu antrenorul acestei echipe, iar Marius Mitu să fie colaborator. Eu zic că am făcut o alegere excelentă și mizăm pe aceeași formulă și în sezonul următor. Băieții au jucat anul trecut pe pachete la două sau trei meciuri, dar anul acesta am hotărât să îi motivez altfel, să le fac prime pentru fiecare obiectiv îndeplinit. Și pentru cele mai puternice meciuri, am hotărât să le fac și prime. Cred că sunt mulțumiți și vreau să facem  o treabă și mai bună în fiecare an. Sunt genul de conducător care face ceea ce a promis, dar vreau performanță.  Îmi place să gândesc în perspectivă, poate vom fi campioni naționali. Sezonul trecut am avut o cheltuială de aproximativ 190.000 lei, iar anul acesta cred că undeva pe la 110.000 lei. E o chestie pe care o fac din plăcere, e a doua mea familie”.

„Îmi place performanța, eu nu accept decât primul loc”

„Vreau să participăm în Champions League, să jucăm cu echipe puternice, să ne vedem valoarea, dar primul obiectiv pe care îl avem este să mergem la turneul național. Din punct de vedere al lotului, avem unul foarte bun, competitiv, băieții au rămas alături de mine și mă bucură acest lucru. Eu zic că mai avem nevoie de doar doi jucători de valoare, care să ne ajute. Pentru titlu, băieții au avut primă de aproape 3.000 de lei, dar mai sunt și prime pentru faza regională. Dacă vor câștiga campionatul național vor lua cam 2.500 de lei. Cred că în acest an putem obține un loc mai bun pe regiunea noastră, care este cea mai puternică din țară. Anul trecut am fost pe locul 3 la faza regională și am ajuns în primele zece echipe din țară. Îmi place performanța, eu nu accept decât primul loc. Dacă îmi doresc vreun jucător din județul nostru, cu siguranță va ajunge la Young Boys, totul se face profesionist la această echipă”, a mai spus Bălașa

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here