„Vom aduce jucători de valoare la Chindia”! Alin Manole a discutat cu Gigi Becali

1553

Chindia Târgoviște a beneficiat în ultimele sezoane de o susținere consistentă din partea Primăriei Târgoviște, dar și a Consiliului Județean Dâmbovița, dovadă că județul nostru are din nou echipă în prima ligă după mai bine de 20 de ani, iar stadionul „Eugen Popescu” a intrat într-un proces de modernizare. Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean, a transmis în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV, că echipa are nevoie de întăriri, iar sub comanda lui Moldovan vor ajunge în această iarnă fotbaliști interesanți. Acesta își dorește ca relația clubului târgoviștean cu presa să fie mai bună și transmite că formația târgovișteană poate evita retrogradarea sub conducerea lui Viorel Moldovan.

Le-am dat libertate profesioniștilor, lui Moldovan și lui Ghergu”

Am avut un an în care ne-am bucurat de promovarea Chindiei în prima ligă, după foarte mult timp. Ne-am propus ca obiectiv la începutul sezonului să ne menținem în Liga I, din păcate suntem pe un loc care nu ne mulțumește. Noi asigurăm toate cele necesare, bugetul, și le-am dat liber profesioniștilor, lui Viorel Moldovan și președintelui clubului să managerieze acești bani, încât să ne îndeplinim obiectivul. Am avut o discuție și consider că trebuie aduși câțiva jucători, pentru a întări lotul. Am încredere că ne vom menține în prima ligă, vom aduce jucători de valoare, care să ridice nivelul echipei”.

E regretabil ce s-a întâmplat la ultima conferință de presă!”

Jocul nostru pe finalul anului nu a fost cel mai bun, dar am încredere în Viorel Moldovan că nu vom retrograda. E un buget destul de consistent, pe care îl alocăm fotbalului și clubului Chindia. Dacă facem o socoteală, pentru un sezon de Liga I sunt 2.500.000 de euro, incluzând și drepturile de televiziune. Din ce știu eu, nu au fost făcute transferuri, dar sunt tatonări și discuții cu anumiți jucători, nu știu numele lor. Am încredere în Viorel Moldovan, sunt sigur că poate îndeplini și obiectivul din acest an. Sunt lucruri care ar putea fi îmbunătățite la Chindia, inclusiv relația cu presa. E regretabil ce s-a întâmplat la ultima conferință de presă! Noi vrem să avem o relația bună cu presa, am vorbit cu președintele Marcel Ghergu despre acest lucru”.

Negocieri cu Gigi Becali

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, parte importantă a acționariatului la Chindia Târgoviște, s-a implicat în realizarea unor transferuri, dovadă că a negociat direct cu Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei FCSB. „Am luat această decizie pentru a ajuta la salvarea de la retrogradare a Chindiei. Deocamdată nu am ajuns la o concluzie în privința transferurilor, am făcut doar niște punctaje”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea. La discuțiile cu Becali a participat vicepreședintele Alin Manole, care l-a avut alături pe Vlad Oprea, fostul viceprimar al orașului Titu, pasionat de fenomenul fotbalistic. Urmează ca oficialii locali să negocieze direct cu Diogo Salomao, Thierry Moutinho și Claudiu Belu, însă în vederile lui Bogdan Argeș Vintilă nu mai intră nici Adi Popa sau Cristi Manea.

*ARTICOL PRELUAT DIN COTIDIANUL JURNAL DE DÂMBOVIȚA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here