Viorele, ce-ai făcut? Marcele, iar zbârcă la argeșeni? Cipriane, tot nu pleci?

2163

Viorel Moldovan a bulversat jocul Chindiei, atât prin schimbarea sistemului, dar și prin opțiunile de titularizare. O confuzie tactică îngrijorătoare, completată cu forma mizerabilă pe care o traversează anumiți jucători. Ca și cum nu era de ajuns, Mihaiu a provocat un penalty stupid, transformat cu siguranță de Balint (18). Iar când e să nu meargă nimic, nici căpitanului Cherchez nu i-a ieșit mare lucru.

Haos tactic!

Moldovan a înțeles că Vătavu e distractiv de vreo două meciuri și că Lungu e cam în plus pe teren, intervenind la pauză cu două schimbări. Iar Chindia părea să arate mai bine în partea secundă, până a apărut o altă intervenție neatentă în careu, comisă acum de Aioani, și Balint (65) a mai înscris o dată de la punctul cu var. A urmat un chin ofensiv, la fel de haotic cum arată echipa sub comanda trioului Moldovan – Ghergu – Iugulescu. Bomboana pe colivă a pus-o Daniel Florea (90+3), care a irosit un penalty obținut tot de el (scor final 0-2). Din păcate, Chindia nu a contribuit la sărbătoarea urbei, aducând multă supărare de Zilele Cetății.

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, Vătavu (46 C. Dinu), Dumitrașcu – Lungu (46 Neguț), L. Mihai, Novac – Mihaiu, Florea, Cherchez (71 Stoica). Antrenor: Viorel Moldovan.

Mioveni: Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Alexe – Mârzeanu, Lazăr – Coșereanu (70 Rădescu), Năstăsie, Ayza (84 Neagu) – Balint (90+1 Al. Popescu). Antrenor: Iordan Eftimie.

Foto: Digi Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here