Viorel Moldovan vrea să trimită la podea și vicecampioana FCSB! „Putem mult mai mult”

831

Chindia a câștigat și la Voluntari, 1-0, a ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1 și a trecut peste Dinamo și FCSB în clasament. Echipa lui Viorel Moldovan se exprimă din ce în ce mai bine, iar rezultatele au început să apară. Antrenorul Chindiei a reușit să rezolve problemele din apărare, astfel că echipa târgovișteană a câștigat meciurile fără să primească gol. Ultimul joc din turul sezonului regulat se anunță incendiar, cu FCSB, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Ținând cont de ultimele rezultate ale Chindiei, dar și de numele adversarului, probabil numărul spectatorilor va fi unul record.

„Eu consider că putem mai mult”

Viorel Moldovan este mândru de elevii săi și anunță că echipa are potențial și mai mare. Antrenorul Chindiei este mulțumit de modul în care formația lui a gestionat ultimele partide și anunță că se gândește la victorie și în meciul cu FCSB. „Ştiam că vom avea în faţă o echipă rănită, le-am şi spus la şedinţa tehnică că este ca un bivol rănit Voluntari. Aveau nevoie disperată de puncte, noi a trebuit să profităm de această problemă a lor. Știam că vor juca şi vor încerca să ne pună probleme, pentru a-şi lua punctele. Le-am spus băieţilor: astăzi ne e foame şi trebuie să îngenunchem acest bivol şi să ne înfruptăm din el. Din punct de vedere defensiv, a fost senzaţional. Au fost anumite momente când poate ne-am mai destabilizat, dar le-am gestionat destul de bine. Important este că de patru jocuri nu primim gol şi asta e satisfacţia mea cea mai mare. Dacă reuşeam să facem break şi să închidem la 2-0, să facem 2-0, cred c

ă cădeau şi ei, dar au mai sperat până la final. Oricum, jos pălăria, sunt mândru de aceşti băieţi minunaţi pe care îi conduc şi îi antrenez! Muncă, muncă şi iar muncă. Eu consider că putem mult mai mult. Dacă ne echilibrăm puţin şi suntem mai lucizi pe faza ofensivă, putem propune mult mai mult şi putem marca mai multe goluri. Am mare încredere pentru meciul cu FCSB. Sper că fanii ne vor împinge spre victorie”, a transmis antrenorul Chindiei la finalul meciului.

Bergodi nu își dă demisia

Înfrângerea cu Chindia a reprezentat al șaptelea eșec consecutiv pentru FC Voluntari, dar antrenorul Cristiano Bergodi nu se gândește la demisie. Antrenorul italian este convins că echipa lui poate urca în

clasament. „Eu nu am învăţat la Coverciano să îmi prezint demisia. Am muncit cum am muncit şi anul trecut. De ce trebuie să îmi dau demisia? Când voi vedea că jucătorii nu fac ceea ce vreau eu pe teren, sau în antrenament există o relaţie rece, ceva de genul ăsta care se întâmplă la toate cluburi, atunci îmi voi da demisia. Dar de ce să mi-o dau acum? Ei fac ce spun eu, lucrăm bine în antrenamente, ultimele două meciuri am jucat bine… Am avut o grămadă de probleme. Dacă cineva nu ştie ceea ce s-a întâmplat aici, normal că poate spune că după şapte înfrângeri antrenorul trebuie dat afară”, a spus Bergodi, conform Telekom Sport.

 

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here