Viorel Moldovan, reconfirmat pe banca Chindiei! ,,Nu se pune problema să schimbăm antrenorul”

1677

„Nu reacționăm la primul impuls. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul și nici nu am contactat pe altcineva. Mai apar și perioade grele, însă ne vom reveni”, a transmis președintele Ghergu un mesaj de susținere pentru antrenorul Moldovan, după remiza din Colentina, 2-2 cu Daco-Getica. La fel a spus Marcel și despre Croitoru, că va continua după ratarea promovării, însă a fost debarcat imediat după reunirea lotului. Chindia a acumulat numai două puncte din 12 în ultimele patru etape și a patinat la 7 distanță de liderul Academica Clinceni, ocupând un foarte modest loc 9. Departe de așteptări pentru o echipă cu pretenții de promovare, lot întărit și stabilitate financiară. Chiar dacă Marcel Ghergu lasă impresia că situația e sub control, Chindia se vede rău nu doar în clasament, ci și ca joc. La cum se exprimă formația târgovișteană, luăm în calcul emoțiile și la următoarele meciuri, cu Flacăra Moreni, Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila.

Penalty jenant pentru gazde

Chindia a marcat rapid în Colentina, prin Liviu Mihai (6), dar tot rapid a fost egalată de Adrian Voicu (14). Chindia a condus de două ori pe Daco-Getica, Cristi Cherchez (44) marcând înainte de pauză, dar nu a reușit nici acum să țină de avantaj, același Voicu (47-pen) punctând după ieșirea de la cabine. „Impresia mea e că nu a fost penalty, dar aș vrea să revăd faza”, s-a exprimat Ghergu. „Marius Nechita Chioran din Cluj-Napoca, confundă terenul de fotbal cu bazinul de înot și acordă lovitură de pedeapsă pentru gazde la pătrunderea lui Călințaru. Rapidul mijlocaș al gazdelor pătrunde în careu, Novac încearcă o intervenție cu piciorul și, după câteva fracțiuni de secundă (poate chiar 2 secunde), Călințaru plonjează ca-n piscină fără să fie atins de niciun adversar. Poate plonjonul, poate căldura sau poate lipsa de talent îl fac pe centralul clujean să cânte scurt din fluier”, notează site-ul 100%sport.

Arbitraje veninoase sub „protecția” lui Cip Iugulescu

Cam multe lovituri de pedeapsă se acordă împotriva Chindiei. Și pentru asta a fost adus în club fostul arbitru Ciprian Iugulescu, despre care s-a spus la șefii cei mari că are relații la CCA. Am văzut ce relații, inclusiv în meciurile de baraj, cu Voluntari. Chindia pierde puncte pe bandă rulantă și tinde să se transforme într-un fel de UTA anul trecut. Care venea cu gânduri mari după încă un baraj al promovării pierdut și abia reușea să scape de retrogradare.

Daco-Getica: Botaș – Motroc, Cotigă, Georgescu, Mușat – Cîrjan, Călințaru – Teuț (55 Petriș), Stănescu (85 Iordănescu), Bustea (75 Carabela) – Voicu. Antrenor: Marius Baciu.

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumtrașcu (85 Stoica) – Novac (73 Neguț), Lungu, L. Mihai, Manea (58 Mihaiu) – Cherchez, Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Foto: 100%sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here