Vio Moldovan mai vrea întăriri la Chindia! Un atacant de gabarit, un mijlocaș defensiv și un fundaș central

2406

Chindia Târgoviște a intrat în linie dreaptă pentru ediția 2018-2019 a Ligii a 2-a, iar duminică, de la ora 15.30, va debuta la Timișoara, contra celor de la ASU Politehnica. Noul antrenor al echipei, Viorel Moldovan (foto centru), a tras câteva concluzii înaintea primului meci oficial pe banca Chindiei.

* „Pe lângă transferurile parafate, mai avem discuții pentru niște jucători cu experiență, să vedem ce mai putem lua până la debutul competiției. Ne-am dorit foarte mult să găsim soluții vizavi de jucătorii U21, pentru că trebuie să folosim trei pe teren, plus să avem încă trei pe bancă. Tot timpul este loc de mai bine la nivelul lotului. Mi-aș dori în continuare să am un atacant punct de fixație, un atacant de gabarit, de forță, care să ne ajute mai ales în deplasare, să țină de minge, să atace profunzimea, căutăm un asemenea profil. La mijlocul terenului îmi doresc un mijlocaș cu profil mai defensiv, să dea echilibru în linia mediană și să asigure zona centrală din fața apărării. Mi-aș dori și un fundaș central cu experiență, care să aducă un plus, calitate, însă trebui să luăm în calcul și jucătorii U21, pe care suntem obligați să-i folosim. Și sezonul trecut au fost jucători U21 care au adus valoare și calitate, precum Stoica, Ciobotariu, Nisipeanu, Neicuțescu, a căror exprimare a cântărit în evoluția echipei”

* „Fiecare meci va fi dificil, indiferent de numele adversarului, dacă nu-l tratezi cu seriozitate, dacă nu ești concentrat 100%. Nu o să ne facă nimeni cadouri, nu o să se dea nimeni la o parte, trebuie să fim pregătiți, ca să ne facem meciurile mai ușoare. Un campionat se câștigă cu echipele din partea de jos a clasamentului. ASU Poli este o formație interesantă, susținută de suporteri, cu entuziasm, iar pe teren propriu nu lasă nimic. Orice debut de campionat este complicat. Noi i-am urmărit pe timișoreni în ultimul mult timp, știm foarte multe despre ei. Au jucat un meci de prezentare cu Zimbru Chișinău, la Timișoara, au bătut 1-0. Așteptăm cu nerăbdare debutul sezonului, sper și îmi doresc să începem foarte bine”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here