Vio Moldovan, despre prietenia cu un fost șef SRI! „Fără relații nu ajungi nicăieri! Cum credeți că se numesc antrenorii?”

2050

Viorel Moldovan rămâne un personaj ofertant pentru jurnaliști, care mizează pe discursul plin de surprize al fostului internațional. Cu o structură temperamentală și un speech imprevizibil, antrenorul Chindiei e ușor de atras pe culoarul declarațiilor tonice, dovadă și ultimul exercițiu mediatic, prestat pentru GSP Live. „Nu sunt finul lui George Maior (n.r. fostul șef al Serviciului Român de Informații), sunt mai mult de atât. George Maior este fratele meu mai mare, este prietenul meu foarte bun și ne știm de foarte mult timp. Atât și nimic mai mult, nu aș vrea să mai dezvolt subiectul. Nu mă laud, dar dacă lumea e curioasă… Ne știm de foarte mult timp, și el e bistrițean. Nu sunt pilos, până la urmă lumea trebuie să știe că fără anumite relații nu poți să ajungi nicăieri. Cum se decid antrenorii? Cineva trebuie să te recomande, cineva trebuie să aibă o relație cu persoana respectivă. Și nu numai la antrenori, în orice domeniu. Te duci la un interviu, cum te angajează unu și altul, când să spunem ai același nivel valoric cu ceilalți. Asta e situație, e de când lumea și pământul. Nu mă consider un pilos, dacă era așa, poate eram mai sus”.

Moldovan, recomandat la Chindia de Cătălin Mișu

Viorel Moldovan a ajuns la Chindia în iunie 2018, la recomandarea lui Cătălin Mișu, patronul firmei Regata, pe atunci implicată financiar la gruparea târgovișteană. Varianta a fost agreată de Marcel Ghergu, care s-a despărțit de Nicu Croitoru după ratarea promovării la loviturile de departajare, după un baraj cu FC Voluntari, și nu l-a putut aduce de la FC Argeș pe Emil Săndoi. Foști colegi în Trivale, Ghergu l-a vrut pe Săndoi și în iulie 2019, când Moldovan și-a exprimat dorința de a pleca la Dinamo. Clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare nu a fost de acord să achite clauza de reziliere, 100.000 de euro, iar Viorel a continuat la Chindia. Între timp, relația de amiciție dintre Moldovan și Mișu s-a mai răcit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here