Vine APOCALISPA! Stăpânul dezastrului, Tudor Emil, a nenorocit fotbalul județean!

1470

Explicație foto: Schimb de impresii la Viișoara, între actualul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Tudor Emil, și probabil viitorul președinte, Costică Ciorobea. Liniștiți, la un pahar de vorbă, cu berica în mână (Ciorobică), cei doi își mai aruncă, din când în când, privirea și spre teren, unde se joacă un meci de Liga a 4-a, Ulmi – Bucșani. Păcate amărâte!

* Ciprian Stăncescu, antrenor-jucător la CSM Fieni, i-a băgat mâna în gât arbitrei Ioana Mihălăchioiu, la meciul cu Recolta Gura Șuții, din etapa intermediară de marți, de la Liga a 4-a. Nu este prima dată când Ioana este bruscată pe un teren de fotbal. Și nici când apar nemulțumiri că favorizează echipa primarului Titel Dinu.

* „Vă rog să scrieți că arbitrul Ion Oncescu este cea mai mare jigodie din fotbalul dâmbovițean. Dar jigodie să scrieți de cinci ori, de zece ori, de câte ori se poate. A făcut orice posibil să pierdem la Caragiale. Cât să rabzi? Ne chinuim pe drumuri, cu copiii după noi, ne-a plouat pe acolo, ca să-și bată joc un arbitru fără caracter. Mai îmbracă și haina statului, cică e pompier. Dacă îi dă cineva ceva, ăsta e în stare să lase oameni în foc, să nu-i salveze”, a acuzat feroce Mihaiță (Țuchi) Ene, conducătorul echipei Progresul Mătăsaru, după meciul pierdut cu 1-2 la Viitorul IL Caragiale. Nu e primul care reclamă arbitrajul lui Ion Oncescu, însă unii reclamă și în dreptul lui „Țuchi”.

* La un meci de Liga a 5-a, jucat la Buciumeni, între Voința Bezdead și Flacăra Șuța Seacă, s-a iscat o bătaie generală. Sursele noastre spun că a zburat cu sticle și pahare în direcția oaspeților, unul dintre ei ajungând la spital, pentru investigații. „Locul acestui personaj, Cojanu Ion, este pe munte la stână, nu într-o instituție a statului, lucru recunoscut şi de câțiva suporteri de la Bezdead. Aşa că nu aruncați pisica moartă în curtea noastră, asumați-vă prostiile acestui viceprimar”, comentează interesant pe profilul de Facebook Cristi Stan, oficial al echipei din Șuța Seacă, indicându-l pe viceprimarul de la Bezdead printre agitatori.

* Oficialii formației de Liga a 6-a, Săgeata Cătunu, îl acuză pe președintele AJF Dâmbovița, că le-a dezafiliat echipa în mod abuziv. Iar Tudor Emil este amenințat de președintele Virgil Mihai cu plângere penală, dacă nu reprimește Săgeata Cătunu în competiție. Sună a șantaj de doi lei! Nu se amenință cu plângeri penale, pentru a repara un abuz, se formulează plângeri penale.

* Una dintre „săgețile” lui Tudor Emil în Comitetul Executiv al AJF, Sandu Dragomir, e acuzat că semnează ca oficial raportul de arbitraj în dreptul a două echipe, CSM Fieni și Voința Buciumeni. Ultima trebuia retrogradată sezonul trecut din Liga a 5-a, pentru neprezentări, însă Tudor i-a făcut „valetului” său un serviciu murdar.

* Comisia pentru Statutul Jucătorului (Gabriel Irimescu – președinte, Cosmin Bădeanu, Marian Mălău – membri) a obligat echipa de Liga a 4-a, CS Coada Izvorului, să achite în termen de 30 de zile suma de 4.300 lei. 2.500 lei vor merge către Petrolul Răscăeți, iar 1.800 la Sportul Mogoșani, drept plată compensatorie pentru transferul unor jucători.

* Disperat că nu a fost delegat ca observator la un meci de ligă națională, Tudor Emil s-a trimis singur marți după-amiază, la partida Olimpicii Ulmi – Unirea Bucșani. Unde s-a întreținut în tribună cu arbitrul Costică Ciorobea, printre cutiile cu bere. Se potrivesc, sunt cam de același profil. De la noi nu vede decât baremul fix, ba să mai dea și rest dacă e nevoie”, au comentat cei din anturajul echipei care evoluează la Viișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here