Vicepreședintele FRF, Goga, nu-și asumă alegerile pentru Comitetul Executiv al AJF! „Nu mi-am pus semnătura, sunt nebun la cap?!”

1442

Chiar dacă la acest moment comisiile jurisdicționale ale AJF Dâmbovița nu sunt validate de noul Comitet Executiv, președintele Tudor Emil nu a părut deranjat. De fapt, a evitat să convoace C.Ex., conștient că este unul cu mari probleme. Cei doi reprezentanți ai Ligii a 4-a, Vali Junghie și Gogu Bucurică, au fost votați de cine s-a nimerit la Adunarea Generală a Alegerilor din 26 aprilie, inclusiv de jurnaliștii prezenți în sală, evident, la caterincă. Cât despre Sandu Dragomir (Liga a 5-a), Piciu Ionașcu (Liga a 6-a) și Ionel Pitaru (copii și juniori), pe ei nu i-a mai votat nimeni, de vreme ce votanții s-au plictisit și au părăsit sala. Cine i-a numit acolo, nu știe nici măcar supervizorul federal Octavian Goga, vicepreședintele FRF și președinte al AJF Brașov. Ei bine, acest Comitet Executiv fantomă se va întruni joi, pentru a valida comisiile jurisdicționale și noul președinte al CJA Dâmbovița.

Goga: „Membrii afiliați au posibilitatea să acționeze în instanță, în termen de 15 zile”

„Am avut o invitație din partea AJF Dâmbovița, să prezidez o parte a ședinței, când se alege președintele, după care am plecat. Dacă vreți detalii, ele sunt prevăzute în procesul verbal. Eu însă nu mi-am pus semnătura pe procesul verbal de ședință, nu am acest drept. Cum să semnez așa ceva, sunt nebun la cap?! Am avut doar un rol de persoană neutră, din partea federației. Eu nu-mi asum ce s-a întâmplat acolo, după alegerea președintelui, dovadă că am și plecat. După aceea, era rolul președintelui nou ales să susțină în continuare Adunarea Generală și să deruleze procesul electoral pentru ceilalți. Dacă dintre membrii afiliați știu că sunt nereguli, au posibilitatea să acționeze în instanță, în 15 zile de la data desfășurării alegerilor, prin contestație, asupra validității alegerilor. În statutul cadru pe care eu l-am perceput, aceasta este perioada în care se poate depune o contestație”, s-a dezis până și Goga de simulacrul de vot din dreptul membrilor C.Ex. și al vicepreședinților. De fapt, la vicepreședinți a fost votat unul singur, Florin Tuiu, nu și Mihăiță Ene sau Marin Ion. Lui „Țuchi” de la Mătăsaru nu i-au fost puse la dispoziție nici măcar procesele verbale de ședință, pe baza cărora intenționează să formuleze plângeri penale. În mod normal, ar trebui organizate noi alegeri, pentru a vota al doilea vicepreședinte și reprezentanții echipelor în Comitetul Executiv!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here