Vicepreședintele Chindiei solicită îndepărtarea lui Moldovan! „Cred că ar trebui schimbat antrenorul”

2469

Jocul și rezultatele Chindiei din ultima perioadă nemulțumesc tot mai multe persoane, dar există anumite voci care au transmis de mai mult timp că direcția în care merge clubul târgoviștean nu este una bună. Formația târgovișteană a ajuns pe loc direct retrogradabil în Liga 1, iar următoarele două etape sunt unele extrem de dificile, cu Dinamo și Viitorul, cele mai importante nume din play-out.

„S-a greșit cu jucătorii aduși la începutul campionatului, dar și în iarnă”

Cătălin Furtună, vicepreședintele formației târgoviștene, consideră că sub conducerea actualei bănci tehnice Chindia nu poate evita retrogradarea. Acesta a transmis că Moldovan trebuie schimbat, pentru că strategia aleasă nu a dat roade. „Nu am nicio speranță că se va evita retrogradarea. Jocul suferă din toate punctele de vedere, nu ne dă speranțe să se întâmple ceva pe teren, nu văd atitudine. Șansele sunt foarte mici. Cred că ar trebui schimbat antrenorul, pentru că Viorel Moldovan a promovat echipa cum a promovat-o, cu 17 penalty-uri și doar patru cartonașe roșii primite. Spunem că el a promovat echipa, dar să spunem și câte goluri au fost anulate adversarilor. Trebuie schimbat pentru că a avut de la începutul campionatului deplina încredere a conducerii. El a ales jucătorii, el a făcut tactica. A greșit cu jucătorii aduși la începutul campionatului, iar cei aduși în iarnă de el și de domnul Ghergu nu au schimbat nimic”, a spus Furtună în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Nu văd dăruire în jocul Chindiei”

„Nu se vede nicio îmbunătățire, jucătorii care au fost aduși sunt mai bine plătiți decât ceilalți, au ieșit din plafonul de salarizare. Să arate pe teren că merită acești bani. Văd că nu s-a schimbat nimic în evoluția echipei, nu văd faze de joc, nu văd dăruire. Mă uit la celelalte echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării și acolo văd alt joc. Eu am zis din iarnă că dacă nu se schimbă ceva, va fi foarte greu. Știm că antrenorul e susținut de FRF. Moldovan și Ghergu trag speranțe că vor fi ajutați de federație să se salveze de la retrogradare, dar jocul nu ne oferă nimic. Probabil, prin ultimele declarații, antrenorul a vrut să ia presiunea de pe jucători, dar eu cred că aceste lucruri fac mai mult rău, consider că e nevoie de mai multă modestie. Eu sper să vedem Chindia și la anul în Liga 1”.

Foto: incomod-media.ro

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here