Verdictul lui Gabi Boriga în cazul Dikeoulakos: „Nu este niciun vinovat!”

980

Gabriel Boriga (aici alături de Ciprian Iugulescu) a fost primarul municipiului Târgoviște în perioada de activitate a lui George Dikeoulakos ca antrenor la echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal, la începutul sezonului de Euroligă (2012-2013). Boriga a vorbit pe acest subiect la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, unde a participat alături de actualul primar, Cristian Stan. Altfel, Gabi Boriga a transmis că este dispus să se implice într-o campanie pentru strângere de fonduri, prin care să se stingă datoria către George Dikeoulakos  și Ivanka Matic

* „Nu am nimic să-mi reproșez pe cazul Dikeoulakos. Nu am negociat cu el și nici nu i-am transmis că nu mai sunt bani, așa cum s-a spus. Eu nu am știut ce salarii sunt la echipa de baschet, nu m-a interesat acest lucru și nici nu mă interesează”

* „Categoric, nu am fost informat că s-a judecat pe documente care nu sunt în club sau că altcineva ar fi semnat în locul lui Ciprian Iugulescu. Doriți cu orice preț să găsiți un vinovat, însă nu este niciun vinovat”

* „Am cunoștință că CSM Târgoviște și Stefano Micoli au semnat de comun acord o înțelegere de încheiere a contractului. Mă întreb și eu, de ce a apărut după doi ani și ceva această problemă? De la dumneavoastră am aflat despre acest lucru”

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here