Un profesor de teologie, măscărit la IL Caragiale! „Arbitrii sunt carne de tun în fața la toți bețivii”

4272

Pecinginea s-a extins peste fotbalul împins în prăpastie de Tudor Emil, care, culmea tupeului, și-a propus să-l mai conducă încă patru ani. Ultima etapă la Liga a 4-a a mustit de scandaluri, cel mai grav dintre ele fiind relatat de Remus Gâlmencea, antrenorul formației Unirea Ungureni. „Sălbatici rău de tot ăia de la Caragiale. După ce am marcat de 2-1, au intrat în teren și au făcut haos. A dat în arbitru (n.r. Mugurel Savu) cine s-a nimerit. L-au scuipat, l-au lovit, l-au chinuit rău. Săracul, de frică, a chemat Poliția. A avut și ghinion. Când să intre la vestiare, era ușa blocată, l-au prins și au tăbărât pe el. Au spart și un geam pe acolo. Arbitrii sunt carne de tun în fața la toți bețivii. Intrau ăia cu sticla de țuică pe teren, pentru că nu am văzut oameni de ordine. Când a mers copilul spre cabine, unii se făceau că-l protejează, însă îl loveau. Mi-a fost milă de el. La un moment dat, <<brazilienii>> ăia s-au luat și de viceprimarul de acolo. De când sunt eu în fotbal, nu am văzut așa ceva, să-ți bați joc în halul ăsta de un arbitru! Se va ajunge la ceva foarte urât în fotbalul județean! Eu le-am spus celor de la comisii că fac numai prostii și că acolo sunt nereguli, dar ei se dădeau corecți”. Mugurel Savu (foto) este un tânăr model, educat, profesor de teologie. Rușine celor care l-au măscărit la IL Caragiale!

Alte picanterii

* Gloria Cornești a contestat toți jucătorii celor de la Roberto Ziduri. Patru dintre ei au rămas pe bară, probabil pentru duble legitimări sau alte „bube”! Cum comentați, domnule „Tuci” Negriloaia?

* Ion Oncescu ar fi făcut iar „spectacol” acolo unde îi place să arbitreze cel mai mult, la Gura Șuții. „Eliminare pentru oaspeți încă din primele minute, penalty-uri pentru gazde, ratate, repetate, până a ieșit cum trebuie”, a reclamat cineva!

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here