Un prim document! DIICOT nu e străin de „Dosarul Dikeoulakos”

1801

Dacă ar fi ecranizat, „Dosarul Dikeoulakos” probabil că ar concura cu succes celebrul serial din anii 90, „Dosarele X”. Acum a ajuns la Tribunalul București, pe Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale (click aici), după ce a mai trecut pe la Tribunalul Dâmbovița și Curtea de Apel Ploiești. Iar în dosar s-a implicat și DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) – Biroul Teritorial Dâmbovița. „Dacă aveți dovezi că în dosar a intervenit DIICOT, de ce nu le prezentați? Arătați documentele”, a vorbit provocator, dar corect, fostul primar al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

Romeo Rață: „iugulescu e creația lui Gabi Boriga, un fake”

SportImpact.ro va prezenta un prim document, din care reiese că DIICOT nu este străin de dosar, urmând să publicăm și alte informații în exclusivitate din anchetă. În timp ce Gabriel Boriga a transmis public că nu are nicio implicare în caz, fostul președinte al CSM Târgoviște, ciprian iugulescu, nu a dorit să ofere răspunsuri în cadrul emisiunii. Unde a intervenit telefonic Romeo Popescu (Rață), fost fotbalist și un fin cunoscător al fenomenului sportiv dâmbovițean. „De ce au dat afară antrenorul, pe Dikeoulakos, câtă vreme era pe locul 1? iugulescu este creația lui Gabi Boriga, un fake”.

Ce-ți mai place la poze, pe munca altora!

Acum director sportiv la Chindia, ciprian iugulescu nu a avut nicio reținere să se fotografieze alături de oficialitățile locale și județene, care au premiat juniorii U10 ai Chindiei, câștigători ai turneului „Cupa Centenarului Marii Uniri”. Suntem convinși că va fi la fel de receptiv și la sesizarea că se face „contrabandă” cu accesorii pe care ar trebui să le comercializeze clubul și să obțină un profit. „Conducătorii nu ne-au permis să imprimăm sigla clubului pe echipamentele achiziționate pe banii noștri, pentru copii”, au semnalat părinții juniorilor de la Chindia. Alții o folosesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here