Un moment de cinstire în memoria lui Ionel Mișu! 10 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATA

217

Astăzi, 24 mai, se împlinesc 10 ani de la trecerea în neființă a cunoscutului om de afaceri Ionel Mișu. Timpul s-a scurs nepăsător, dar nu va putea șterge vreodată amintirile celor care l-au cunoscut. Ionel Mișu, fondatorul companiei REGATA, s-a născut la 18 iunie 1936 și a urmat cursurile Academiei de Științe Economice din București. A dat dovadă de ambiție și perseverență în tot ce și-a propus, astfel că a ocupat, pe rând, funcțiile de Contabil Șef, și mai apoi, Director al Alimentara Târgoviște.

Renumele companiei REGATA, cunoscut și la nivel internațional

Adevărații antreprenori nu se formează, ci se nasc, deținând calitațile care îi fac antreprenori, sunt cunoștinte și abilități greu de obținut de către oamenii obișnuiți. Astfel, prin curaj, viziune și pasiune, în 1993, în timpuri deloc ușoare pentru noi începuturi, Ionel Mișu a fondat compania REGATA, companie ce avea să devină mai târziu, dupa ani întregi de muncă și dedicare, una din cele mai mari companii, la nivel național, cu capital integral românesc, din domeniul importului de plăci ceramice; renumele companiei REGATA ajungând cunoscut și la nivel internațional, printre producătorii de plăci ceramice din întreaga lume.

Ionel Mișu a fost pentru angajați un părinte și un coleg

Primii angajați ai companiei își amintesc cu drag de Ionel Mișu și au întotdeauna vorbe de laudă despre fondatorul companiei. Aceștia l-au considerat mai degrabă un părinte și un coleg, probabil și datorită faptului că fondatorul companiei petrecea fiecare zi de muncă printre colegi, ascultându-le doleanțele, încurajându-i și motivându-i astfel să creadă în potențialul companiei și apreciind constant efortul colectiv al tuturor angajaților. Bun comunicator si strateg, Ionel Mișu a deschis în Târgoviște, șapte magazine de profil, oferind locuri de muncă dâmbovițenilor.

REGATA numără peste 250 de angajați profesioniști

În prezent, REGATA numară peste 250 de angajați profesioniști și fiecare dintre aceștia simte că are datoria morală să ajute la dezvoltarea unui concept gândit în urmă cu aproape 29 de ani în urmă, de Ionel Mișu. Dacă l-ați cunoscut, apreciat și îndrăgit, vă rugăm să păstrăm un moment de cinstire a memoriei lui și să nu îl uităm pe cel care a fost Ionel Mișu, un familist convins și un antreprenor desăvârșit.

Amintirea lui va dăinui mereu in inimile noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here