Un italiano vero chiar și pentru Putin! Gianni Caprara impune disciplina la Târgoviște și Blajul pică la ultimul croșeu

1722

Recomandat de un CV impresionant, cu titluri mondiale, trofee de Champions League și CEV Cup sau campionate câștigate în Italia și Turcia, Giovanni Caprara a adus din prima secundă disciplina în vestiarul de la Târgoviște. Antrenorul care l-a impresionat până și pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a impus rapid regulile în viesparul de la CSM, unde primul și ultimul cuvânt îi aparțin. Nu mai există prințese, favorite sau protejate, se vorbește doar despre volei, muncă și titlu. Și iată cum, într-o singură lună, din echipa care pierdea fără drept de apel cu Blaj în Cupa României, CSM Târgoviște a depășit campioana în turneul de la Tg. Mureș, în setul decisiv (3-2). De nivel prea mare și fără teama de a supăra vreo „lady”, Caprara nu a fost interesat cine rămâne pe tușă, singurul obiectiv l-a reprezentat victoria, obținută la orice scor. I-a reușit, iar pentru asta merită felicitat! CSM a arătat sâmbătă ca o echipă de titlu, dominând campioana din Blaj în multe momente. Dacă va păstra aceeași linie și dacă nu va fi perturbat de vreo „pisicuță”, italianul va intra și în istoria voleiului târgoviștean, după ce a cucerit lumea la cel mai înalt nivel. Spre deosebire de alții, omul e profesionist!

Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 2-3 (15-25, 25-19, 18-25, 25-19, 10-15)

Volei Alba Blaj: B. Milenkovic 15, I. Baciu 13, I. Malkova 9, B. Markovic 8, A. Antonijevic 5, M. Aleksic 5, R. Rus 1, A. Spasevic (l). Antrenor: Darko Zakoc.

CSM Târgoviște: A. Casanova 26, G. Dimitrova 15, L. Meyer 11, D. Sobolska 9, R. Buterez 8, M. Yordanova 2, M. Pamfil 1, T. Pusic. Antrenor: Giovanni Caprara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here