Ultima bombă! Iugulescu e din nou președinte

4368

Printr-o simplă căutare pe Google descoperi că avem o Asociație Județeană de Volei Dâmbovița. Are și CUI (36185422), dar și un sediu, la Valea Voievozilor, pe str. Mușețoiu, nr. 1A. Cine locuiește acolo? Președintele AJV Dâmbovița, CIPRIAN IUGULESCU. Cum a ajuns fostul conducător al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște șef peste voleiul local, e chiar interesant de aflat. Ce a urmărit Iugulescu prin acest proiect, oho, e cu bătaie lungă!

Asociație pornită greșit

Ciprian Iugulescu a dorit să preia controlul asupra echipei de volei de la CSM Târgoviște, pe când era la conducere, bucurându-se de susținerea lui Gheorghe Vișan, președintele Federației. Și s-a hotărât să înființeze o asociație județeană, care să producă arbitri, dar și alte lucruri. Numai că asociația a fost pornită greșit, cu trei persoane fizice și nu cu trei cluburi. Persoanele fizice: Ciprian Iugulescu (președintele de atunci al CSM), Oana Dobă (soția administratorului de atunci al CSM, Marius Dobă) și Anca Hueci (inspector resurse umane pe atunci la CSM, acum șef serviciu economic). S-a ales un președinte, care și-a tras sediul la una dintre locuințe, numai că era nevoie de minimum trei cluburi pentru a se constitui o asociație județeană, așa cum prevede Legea Educației Fizice și a Sportului.

Iugulescu a convins CSM, CSȘ și Kinder Târgoviște

Iugulescu a mers mai departe și a convins trei cluburi să se asocieze, toate din Târgoviște: CSM (președinte Ciprian Prisăcaru), CSȘ (președinte Cătălin Tănase) și Kinder (președinte Eduard Prisăcaru). Pentru a deveni lucrativă pe plan sportiv, AJV are nevoie de un CIS (Certificat de Identitate Sportivă), de o schimbare de statut, de act constitutiv, pași care urmau să fie făcuți în perioada următoare, dar tot în tăcere. Implicați direct sau indirect, unii habar nu aveau că s-a înființat deja o Asociația Județeană de Volei, care îl are ca președinte pe Ciprian Iugulescu. Au rămas mască!

„Dacă deranjează pe cineva, cedez fără probleme asociația de volei”

„Este adevărat, eu sunt președintele acestei asociații de volei, care își are sediul la casa mea din Valea Voievozilor. Dacă deranjează pe cineva asta, i-o cedez fără probleme. Am vrut să ajut voleiul târgoviștean prin fapte, concret, și nu doar cu vorbe, cum au făcut alții. Nu mai rețin când am demarat acest proiect, parcă după ce am plecat de CSM Târgoviște. Sigur actele au ieșit când nu mai eram președinte acolo”, a acceptat să vorbească pe subiect Ciprian Iugulescu. Nu e rău că avem o Asociație Județeană de Volei, însă surprinde că este creația lui Iugulescu, care o conduce de acasă. El a suportat până acum toate cheltuielile apărute și a depus ceva energii pentru a duce proiectul până în acest punct. De ce s-ar opri acum, după ce am aflat noi? De ce îl interesează viitorul voleiului târgoviștean? Răspunsurile le veți afla într-un alt episod. Cu precizarea că echipa de volei de la CSM îl avea ca șef la momentul în care Iugulescu a pornit această misiune, pe Gabriel Boriga, fără a fi consultat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here