Turneu Final de baschet feminin U18 la Polivalentă! CSȘ-CSM Târgoviște vrea să-și apere titlul

1213

Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiește în perioada 2-6 mai Turneul Final la baschet feminin U18. S-au calificat șase echipe (CSȘ-CSM Târgoviște, LAPI Dej, Olimpia București, CSU Brașov, ACS Napoca Baschet Cluj, CSȘ Sf. Gheorghe), care vor juca zilnic, după sistemul fiecare cu fiecare. Meciurile vor avea loc de la 14.00, 16.00 și 18.00 în primele patru zile ale turneului, iar duminică de la 09.00, la 13.00. Echipa lui Cătălin Tănase și Ioan Valerian va juca miercuri, joi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00, iar duminică de la 13.00. CSȘ-CSM Târgoviște este campioana en-titre la această categorie de vârstă, săptămâna trecută câștigând trofeul și la U20.

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

„Sunt bucuros că municipiul Târgoviște găzduiește o competiție de talia unui campionat național, discutăm de un Turneu Final, discutăm de un turneu cu titlul pe masă. La nivelul baschetului feminin, la acest moment, municipiul Târgoviște deja deține un titlu național la Under 20. La Under 18 sper să ne apărăm cu succes titlul și să confirmăm statutul de principala forță națională la nivel de baschet feminin juvenil. O postură care ne onorează și care ne dă mari speranțe și pentru ceea ce înseamnă activitatea viitoare. Ne-am alăturat cu bucurie unei asemenea inițiative, sigur că susținem cât putem activitatea competițională. Asemenea concursuri nu fac decât să aducă notorietate sportivă municipiului și echipelor din Târgoviște. Baschetul aduce la Târgoviște cele mai importante competiții de nivel național, având și cele mai importante rezultate. Sunt convins că odată depășite problemele pe care le avem la echipa de senioare, Târgoviștea va redeveni și capitala baschetului feminin la nivel de senioare”

Ciprian Prisăcaru, președinte CSM Târgoviște

„Suntem bucuroși și onorați că avem la Târgoviște un Turneu Final, indiferent de categoria de vârstă sau de ramura sportivă. La baschet a devenit o obișnuință ca Târgoviștea să atragă atenția la nivel național, pentru că are o tradiție importantă. Cătălin Tănase deține un rol important în ceea ce privește baschetul feminin la Târgoviște, ajutat de profesorul Ioan Valerian, poate cei mai buni din România, reușind să dezvolte o piramidă, care să poată susține echipa de senioare”.

Cătălin Tănase, antrenor CSȘ-CSM Târgoviște

„Aș vrea să invit publicul iubitor de sport, iubitor de baschet, să susțină echipa CSȘ-CSM Târgoviște. Suntem campionii en-titre la această categorie de vârstă, U18, și suntem bucuroși că avem posibilitatea să ne apărăm titlul în fieful nostru, în Sala Sporturilor. Echipa noastră este singura neînvinsă la acest nivel și în acest sezon”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here