„Tuiu bătea arbitrii la meciuri, a pătruns ilegal vicepreședinte la AJF”! Vasile Stroe a deschis focul în direcția contestatarilor

1535

„Am observat meciul Dărmănești – Bezdead, cu chitanță oficială de la AJF Dâmbovița, în calitate de președinte al Comisiei de Competiții și Disciplină”, le-a răspuns Vasile Stroe celor care au divulgat în Comitetul Executiv că acesta ar fi mers la jocul respectiv fără să fie delegat, prezentând un document dubios. „Cum ei vorbesc în dreptul meu, atunci și eu pot să spun multe”. Vom reda cele mai blânzi din declarațiile lui Stroe și numai pe cele care vizează activitatea lui Florin Tuiu și Ionel Pitaru la nivelul AJF, fără a intra în chestiuni de natură personală. Viața privată a fiecăruia nu ne privește.

„Tuiu nu merita nici să urce scările la AJF… Tudor a fost un fraier că i-a dat importanță”

„Tuiu a pătruns ilegal ca vicepreședinte al AJF Dâmbovița. El nu era oficial al echipei din Morteni, pe care a reprezentat-o la alegerile din 2013, printr-o delegație semnată de la Primăria din localitatea respectivă, unde era angajat. L-au dat afară de acolo și a ajuns la Titu, unde s-a ocupat de echipa de la Liga a 3-a. S-a ales praful de ea. Tuiu bătea arbitrii la meciuri, întrebați-l pe Ion Coman, cum să ajungă un asemenea personaj să conducă fotbalul dâmbovițean? Ăsta nu merita nici să urce scările la AJF, domnul Tudor a fost un fraier că i-a dat importanță”, sunt doar câteva din remarcele făcute de Vasile Stroe la adresa lui Florin Tuiu. Cine se face vinovat dacă Tuiu a pătruns abuziv pe funcția de la AJF Dâmbovița, oare nu Tudor Emil?

„Eu l-am recomandat pe Pitaru… pot să solicit schimbarea lui din Comitetul Executiv”

„Spre deosebire de Tuiu, Pitaru a avut o activitate în fotbalul târgoviștean, tocmai de aceea i-am propus domnului Tudor să-l aducem la AJF. Ăsta este adevărul, eu l-am recomandat să pătrundă ca observator în cadrul asociației. Dacă el a cerut schimbarea mea și eu pot să solicit schimbarea lui din Comitetul Executiv, pentru că nu reprezintă nicio echipă de juniori. Să nu uite că e oficial la Perșinari și la Cetatea în același timp. Sunt singurii care vor bani pentru că se prezintă la ședințele din Comitetul Executiv, 100 sau 150 de lei”, a comentat Stroe și în dreptul lui Ionel Pitaru. Corect așa ar fi, ca membrii Comitetului Executiv să fie remunerați pentru activitatea prestată, cum se întâmplă și la nivel federal. Corect ar fi ca și cei de la comisii să fie plătiți de către AJF Dâmbovița, numai că Tudor Emil îi recompensează prin delegări la meciuri, în calitate de observatori. Decât să rupă din bugetul asociației, care e la cheremul personal, mai bine să-i plătească echipele.

Tudor Emil e unul din bogătașii județului

„Lui Tudor îi rămâne anual peste un miliard de lei vechi din banii pe care îi încasează AJF Dâmbovița numai din taxe. Credeți că declară vreodată toate sumele care intră în contul asociației? Mai puneți salariul, observările la meciurile de nivel național și județean, plus ce pică la negru. Omul câștigă lejer din fotbal, în medie, 150 de milioane lunar, însă are și pensie”, ne-a transmis unul dintre oamenii foarte apropiați președintelui de AJF. Înțelegeți acum pentru ce nu cedează puterea? Din păcate pentru Tudor, nu a știut când să se oprească, iar acum a ajuns să-i fie frică și rușine să mai meargă la meciuri, ca observator. Din informațiile noastre, Tudor își pregătește retragerea de la AJF Dâmbovița, iar până la organizarea de noi alegeri, va conduce sub formă de interimat Florin Tuiu. Situație în care vor dispărea mulți de la comisii, inclusiv Vasile Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here