Tudor Emil mai pregătește o bombă! „Va propune să-l declarăm persona non grata pe Ionuț Iugulescu”

2130

După ce i-a cam scos din joc pe Cristi Catană, Florin Tuiu și Costel Badea, pe motiv că nu au absolvite studii universitare de lungă durată, Tudor Emiluț îi pregătește o lovitură sub centură și singurului care i-ar mai sta în cale, Ionuț Iugulescu. „Am fost sunat să mă prezint marți la ședința Comitetului Executiv, dar nu mi s-a spus și ce cuprinde ordinea de zi. Cică DIVERSE. Se aude că ni se va propune să-l declarăm persona non grata pe Ionuț Iugulescu. Pe ce motive, Dumnezeu știe!”, ne-a declarat un insider în Comitetul Executiv. Dacă scenariul se va realiza, atunci Tudor va rămâne aproape sigur candidat unic și câștigător al unui nou și ultim mandat de președinte al AJF Dâmbovița.

„Dacă e un abuz, o să-i acționez nominal în judecată”

„Aștept să o văd și pe asta, însă mai sunt și regulamente, legi sau justiție. În primul rând că Adunarea Generală poate declara persona non grata, Comitetul Executiv doar propune acest lucru. Să vedem cine își asumă din Comitetul Executiv să mă propună persona non grata și pe ce motive. Iar dacă e un abuz, o să-i acționez nominal în judecată. Eu înțeleg că vor să mă denigreze, dar nu cred că vor avea încerca să mă declare persona non grata, probabil e o șopârlă. Nu știu de ce trag așa de scaun cu dinții, parcă ar fi o comoară acolo. În loc de comoară, cine știe ce cutie cu șerpi găsești pe acolo”, a reacționat „Chucky” Iugulescu.

(Și) Tudor și-a depus dosarul

Cum subiectul a transpirat înainte de ședință și cum membrii Comitetului Executiv au comentat nefavorabil, Tudor Emiluț nu a mai riscat să forțeze eliminarea lui Ionuț Iugulescu. Așa că în ședință s-au discutat banalități și nu s-a luat nicio decizie importantă, practic, a fost convocată degeaba. Tudor a avut, în schimb, grijă să transmită că și-a depus dosarul de candidatură. Următoarea ședință a Comitetului Executiv a fost stabilită pentru 13 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here